.
Отговор в тема
Страница 20 от 23 ПървиПърви ... 101617181920212223 ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 568
    Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от loveandemotion
    ако матурите са лесни как ще обесниш хората с 2-ки ?
    OMG МЛЪКНИ !!!
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    OMG МЛЪКНИ !!!
    що?

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    БЕЛ- 5.65
    Математика - 5.60

`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

Град
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    OMG МЛЪКНИ !!!
    що?
    anyway...
    И да те храня и да не те храня, по-умна няма да станеш.
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

този феилетон на алеко не го знаех в смисъл просто точно него не очаквах очаквах митницата или нещо друго......
    Имаш 3. Без тоя фейлетон и с доволно количество грешки се изкарва 4.50. Обясни го ти де?
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Мега фен
    Град
    София
    Този фейлетон е обобщение на идеите в първите 3. Плюс това, матурата по бел е направена, за да може и Хасан от Кърджали да я вземе.

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    този феилетон на алеко не го знаех в смисъл просто точно него не очаквах очаквах митницата или нещо друго......
    Имаш 3. Без тоя фейлетон и с доволно количество грешки се изкарва 4.50. Обясни го ти де?
    3.40 имам.

Ама хич не съм те питал колко имаш... аз за разлика от теб, не се интересувам от оценки. Особено пък когато не са мои...
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Град
    Whole of the world
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Цитирай Първоначално написано от strong
    Абе оставете я тая ко говори, аз през цялата година съм си скъсал задника от учене и за това се кефя мн...
    Матурите изобщо не бяха тежки. Със слушане в час по- малко от 4.50 няма как да се изкара- дори ина първи чин!
    Абе ти в ред ли си? Четеш ли ко съм написал....
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Този фейлетон е обобщение на идеите в първите 3. Плюс това, матурата по бел е направена, за да може и Хасан от Кърджали да я вземе.
    до колкото разбрах трябва да бъде единствено и само върху откъса не върху другите феилетони на алеко .

Мега фен
    Град
    София
    до колкото разбрах трябва да бъде единствено и само върху откъса не върху другите феилетони на алеко .
    И то е много трудно да прочетеш разказа, тоест частта от него и я анализираш?

И то е много трудно да прочетеш разказа, тоест частта от него и я анализираш?
    ми аз не чатнах от написаното нищо после чак разбрах че е ставало въпрос за чичото там на някакъв.

Цитирай Първоначално написано от danias
    И ученик от 8-ми клас би ги взел. Хайде, след години ще видим аз какво ще изкарам.
    хаха говориш глупости има произведения от 11 и 12-ти клас как ще ги земе някои от 8ми ?????? Като не ги е учил?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    И ученик от 8-ми клас би ги взел. Хайде, след години ще видим аз какво ще изкарам.
    хаха говориш глупости има произведения от 11 и 12-ти клас как ще ги земе някои от 8ми ?????? Като не ги е учил?
    Сигурен ли си, че не ги е учил? Може да ги чел някъде...
    Айде сега, всеки вика "тва и бебе ще го вземе", като ви дойде времето и на вас по-малките ще видим каква песен ще пеете.

Град
    Отивам да се напия като прасе

Сигурен ли си, че не ги е учил? Може да ги чел някъде...
    Пак говориш глупости чел си всички произведения от българската литература за 11-ти и 12-ти клас така ли !? Ми явяваи се на следващата матура направо поне да не я държиш като станеш 12-ти клас че ще ви въведа и друга до тогава по математика

Писането на кирилица е задължително!

Редактирано от ProstoAz

Град
    Whole of the world
    Цитирай Първоначално написано от evich
    Ne se karaite!
    I az mislia, che ne beshe mnogo trudno, drug e vaprosat , che niakoi ot nas i az v tova chislo, ne sme cheli kakto triabva!
    I po dvete mogeh da izkaram poveche, ama niama koi da si sedne dupeto!
    No sam dovolna ot ocenkite si spriamo truda, koito sam pologila!
    leka vecher i se nadiavam pak da si draskame vav foruma!
    Sega predstoiat priemni izpiti!
    За някои предстоят изпити, не и за мен, аз съм вече студент..
    Беар Гриллс не собираеться сдаваться!

Град
    ми да ... лесно е да викаш: тва и аз бих го взел .. ама нъц .. много хора не ги взеха .... само да ви кажа че матурата по математика специално, беше на много над средното ниво ... дори мога да кажа че изпита в УНСС беше по- лесно а да не говорим за тъпите камери, което не беше изобщо честно спрямо нас ..

Ко

Аз съм баба мИчта

Цитирай Първоначално написано от evich
    Ne se karaite!
    I az mislia, che ne beshe mnogo trudno, drug e vaprosat , che niakoi ot nas i az v tova chislo, ne sme cheli kakto triabva!
    I po dvete mogeh da izkaram poveche, ama niama koi da si sedne dupeto!
    No sam dovolna ot ocenkite si spriamo truda, koito sam pologila!
    leka vecher i se nadiavam pak da si draskame vav foruma!
    Sega predstoiat priemni izpiti!
    Защо пишеш на латиница просташко е иначе утре имам изпит и страшно ме боли главата зле ми е ......... и не съм още студент.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheSadGirl
    ми да ... лесно е да викаш: тва и аз бих го взел .. ама нъц .. много хора не ги взеха .... само да ви кажа че матурата по математика специално, беше на много над средното ниво ... дори мога да кажа че изпита в УНСС беше по- лесно а да не говорим за тъпите камери, което не беше изобщо честно спрямо нас ..
    Много е нормално втората матура да е с по- висока трудност от тази по БЕЛ- все пак ние си я избираме и се предполага, че по избраният предмет сме по- силни от останалите. А както се говори, че след време тези матури ще станат и вход за ВУЗ-ове(повече ВУЗ-ове и повече специалности), съвсем ще качат нивото.

Демек след време ще преписват яко и ще флизат навсякъде така ли ? Как може в повечето училища да няма камери и там където няма много ясно че ще имат ултра високи оценки а там дето има ултра ниски..... то е нормално.

Айде честито ви на всички .. и преписвали и не преписвали

Град
    ми нека сложат камери да вида тогава "влитните" училища кви оценки ще имат .. ... ама аз пък съм супер горда че си искарах тея оценки без грам преписване

Ко

Аз съм баба мИчта

Демек след време ще преписват яко и ще флизат навсякъде така ли ? Как може в повечето училища да няма камери и там където няма много ясно че ще имат ултра високи оценки а там дето има ултра ниски..... то е нормално.
    Не обвинявай камерите за това,че ти не си се сетил/а да седнеш и да учиш тея 2 години,които имаш за подготовка.Да,съгласна съм,че на доста места се е преписвало страхотно много и така някои хора имат незаслужено високи оценки.Но със или без камери,ако беше учил/а достатъчно нямаше сега да търсиш вината другаде.
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си