- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Втората ви матура?
Аз бях по география. Теста имаше и лесни, имаше и гадни въпроси. Практическите донякъде и те бяха гадни, ама темата беше УЖАС!!!Добре, че успях да я препиша....![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Към 14:30-15:00 ще излязат.И аз ги чакам, че си написах отговорите на служебната бжележка и сега ще сверявамПървоначално написано от pam1
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Аз бях по английски и не беше много трудо ,дори имаше елементрани неща ,плюс това и текстовете дето слушахме бяха лесни за разбиране ,двете теми които се паднаха също бяха доста добри и имаше какво да се пише по тях ,горе долу матурата не беше трудна![]()
ако някой намери отговорите да пише![]()
Аз бях на английски. Квесторките бяха уникални. Записът за слушане беше направен като за малоумни - запасан с иструкции, паузи и всичко, само пускаш в началото и спираш в края. Обаче, не, нашите квесторки пускаха, спираха, превъртаха... Докато разберат как става работата, първия тест го чухме 4 пъти. А в другата стая пуснали записа, минали иструкциите, те го спрели и питали "Успяхте ли да напишете отговорите"![]()
Иначе някои въпроси ми се сториха труднички. Като цяло, не се чувствах толкова подготвена, колкото на българския, така че не се учудвам от сложността като цяло. Ще видим сега към 3 какви са отговорите...
почвам да си мисля, че само аз не съм се сетил да го направяПървоначално написано от XceSS
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
По математика матурата беше трудна за мен ... Първо тая с радиани, ние сме смятали с пи, но точно така не си спомням да сме го смятали ... 2-рото тая задача със сумата и тая с вероятноста си бяха трудни а от тея дето трябва да се пичат, на 26 се получават странни числа (полагам корена), а другия е реципрочното на положеното, а 28 не ми дойде нищо в главата как да я реша ако министъра ми я реши цялата матура, ще си татуирам на гърба аз съм идиот ... Доста трудна си беше за матура ...
Edit: Не даваха много да се приписва, добре, че наглоста взема предел...
Аз държах по биология и мисля че не беше кой знае колко трудна , имаше неща които не бях сигурна но мисля че се представих добре . Сега чакам с нетърпение отговорите![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
забележете обаче паролата каква е била
Ne_se-Pred@vai "не се предавай"![]()
![]()
![]()
да бе ...![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
като ги намериш пусни ги тук моля теПървоначално написано от XceSS
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
XceSS, ае се състезаваме кой ще ги набара по-бързо![]()
Първоначално написано от afterforever
![]()
То им се еба сървъра
Шото сега ги качват![]()
Бе то аз съм писал всички от 1-ва до 27-ма, без 26, а 18-та 100% не ми е вярна, защото цепих тото.Ама другите да са вярни пък![]()
леле няма ли да излизат тия отговори превъртам вече![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Е доста са предметите, не им давайте зор, да не ги объркат![]()
Ще ти стискаме палциПървоначално написано от XceSS
![]()
http://www.minedu.government.bg/opencms/opencms/ Да чуя да ми скандирате ника![]()
![]()
P.s. тва са отговорите
Работата много се е закучила... просто си представям как в момента 40 000 човека се опитват да видят отговоритеПървоначално написано от afterforever
![]()
Ужас... имам 44 на теста и най-много 5 на темата... това означава, че ако тоя реши да слага 50 за 3-ка, аз съм умрял... почва параноята да ме тресе и трезвото мислене си отиде...э![]()
![]()
вярно ли е, че на матурата по математика са били приложени необходимите формули?
да де, ама във файла качен на сайта на мон има 2 страници формули. тях ги е нямало на матурата, значи?