- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Втората ви матура?
аз като ги гледам останалите как се жалват...![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Първоначално написано от mrysnika
Шегуваш се, нали?![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не, защо ?
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
С 25 грешки на теста би имал шанс за 5 само ако ти оценят есето с максимален брой точки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз като гледах миналогодишното оценяване 59-76 точки са за Много добър 4,50-5,49, а аз като имам към 45 точки от теста и да речем 20 точки от есето, това прави 65 точки, които влизат в скалата 59-67. Би трябвало да имам над 4,50. Не се знае, ако се промени коренно скалата, но едва ли.
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Егати гадния номер ни извъртяха с матурата по математика![]()
![]()
беше много гадна... Просто не мога да повярвам,че ще имам макс. 60 точки а в ТУ-София изкарах 5.20
Подиграха се с насСмешно е просто как ще имам 4-ка в най-добрия случай на матурата, а имам такъв резултат на кандидатстудентски изпит
![]()
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
Ей това е голям парадокс! Кандидат-студентските изпити са по -лесни от матурите!Първоначално написано от DiVa_SaMoDiVa
![]()
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Дам направо не мога да си намеря място... Какво друго ми остава освен да си проверя датите за изпитите![]()
Надявах се на добра оценка и да се приключи с това напрежениено уви
Очаква ме дъъългоооо и мъъчителноооо лято
![]()
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
На ИСТОРИЙКАТА "мила сладка" имам най-малко 40точки от тестовата част, а на съчинението може и 20 да ми дадат. При положение че се надявах на 3 това е мн добро постижение за мен хихи
И аз не съм. Какви инструкции? Къде го е имало?Първоначално написано от ProstoAz
Пфф да му се не види... Предния път четох инструкциите, но сега не съм... Добре де, то се разбира коя тема е! Остава за това да ни орежат.
Аз по английски от 50-те тестови имам 42 вярни ,което не е зле ,ама можеше и още малко. И на тия със трансформирането от 10 изречения да ми дадат минимум 10 точки и на есето се надявам на поне 10 точки минимум ,все пак си мисля ,че доста добре го оформих,към 60 точки ако хвана ще е екстра
Edit: И аз не съм писал кой немер съчиние съм правил ,но пък от начало започнах със заглавието ,дано да не ни отрежат ,ще е много жалко!![]()
А писа ли номера на темата? Аз разучавам, защото не го писах... Дано не ни гъзят заради товаПървоначално написано от mrysnika
![]()
Най-сетне получих имейл за активиране на регистрацията.
Та, матурата по математика беше ужасна, имах вече чувствтото, че 4 години не съм влизал в час по математика. Общо взето всички бяха затруднени. Миналогодишната се решаваше наум.
На 25 въпрос като съм написал 10 000, а то е 10 на четвърта ще ми вземат ли точки, също и за дробта 25/6. Вярно, че е неправилна, но аз от къде да знам те какъв отговор искат? Можеше и обратното да е.
На 26 стигнах до някъде, такива сметки бяха и накрая нищо. 27 съм объркал, 28 си нямах и на идея, то остана ли нещо?
2 задача я реших три пъти и все получавам отговор А, докато в отговорите е посочен Б, как бе, да ми го реши Вълчев. Геометрията беше ужасна, такива задачи имаше, че вече се чудех на какъв изпит съм, за някаква професионална квалификация сигурно. Да продължавам ли?
dfgjjjhj
Първоначално написано от YBD
Аз пък 2-ра я реших...Знаеш ли къде ти е грешката??? Под един от корените имаш израз на 2-ра степен, което като съкратиш израза остава в модул и тъй като вътре в модула числото е отрицателно слагаш един - и се получава
Хах , сега по Новините на БТВ казаха, че в областите:София,Велико Търново,Шумен и Разград щяло да има анулирани матури, заради това,че имало съмнения за преписване! Е, добре де, как става тоя номер!!?!? Те предали непредали още и щяли да анулират матури...За толкова кратко време не може да се разбере, освен ако не се изгледа видеозапис от някоя и друга камера(от малкото такива)..... Не мога да си го обясня иначе......
Ми айде теб да те хванат с атлас или пищов, или не знамкакво друго, пък да видим как няма да ти я анулират... А и си мисля, че стигне ли работата до София да се проверява трудно могат да я анулират вече.
I'm alive!
охх аз се притеснявам , по БЕЛ преписах съчинението от една приятелка от моя клас .. а ние сме частно училище и сме 5 човека в клас и имаме еднакви .. има ли вероятност да ми анулират матурата
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
OF mnogo e gadno-dnes priqteli ot razli4ni u4ilishta mi kazaha,4e sa im podskazvali kvestorite,davali te da si podskazvat pomejdu si,a v edno u4ilishte direktorkata im dala otgovori...Ina4e kameri 6tqlo da ima neznam si kakvo,za da nqma takiva a ne6ta,a to kakvo stana???Az sum ZA kamerite!Ne moje nqko cqla godina da u4i i da ima po-malko ot nqkoi si,na koito mu kazali vsi4ko i da ne znae primerno ot kude izvira Marica!!!!!!!! I nakraq kakvo- toq deto e prepisal vsi4ko i ima matura za 6 izmestva onq deto si e u4il striktno v nqkoi universiteti..
Ами аз по география теста абсолютно сам си го направих(само 1 грешка имам), обаче темата...преписах я де... (мн беше гадна, пък и не влиза в конспекта за кандидатстването) ма ме съмнява да ми анулират, защото нямаше камери...пък и квесторите бяха супер печени...Първоначално написано от SiMiLi_
Да, има го и това, ама как ще им дават целите листове с отговори, тва си е върха на наглостта!
Матурата по английски ми се стори елементарна: без попълването на официалният списък за отговори ми отне 50минути -> 3 грешки и очаквам максимум на есе. По думите на приятели всички други матури са били ужасни.
Абе какво всички се оплаквате от матурата по математика не мога да разбера.. 3 мои съученички имат 100 точки, а сме в езикова гимназия и само две от тях ще кандидатстват в УАСГ.
Иначе аз на английския имам към 5 грешки, щото съм мега блейка![]()
Всички писмени работи се разбъркват и отиват при различни проверяващи, затова не вярвам. А и щом квесторите не са направили проблем...Първоначално написано от SiMiLi_
I'm alive!
Не е така.Първоначално написано от lafayette
Министъра го каза преди 2-3 дни, че за пръв път тази година, щели да се проверяват и по стаи.И точно тва вика,"Ако 2-ма ученика мислят и пишат еднакво и имат еднакви пунктоационни грешки, са анулирани" или нещо от сорта нз.
Потарсете във видео новините на btv.bg, май там ги гледах.
Иначе една позната, учителка по Английски език, ми каза че за английския, ще трябват 50 точки...
Първоначално написано от AnincetoSexy
абе да бе .... тва са глуопсти .. първо че ще проверяват различни хора ... второ , за това слагаха 123723423 камери и тва е работа на квесторите .... ако квестоорите ни хванат .. тогава може да ни анулират ,...
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.