- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Втората ви матура?
1во:имам моралното право да се оплаквам, защото съм гражданин на тази мършава държава; Слави Трифонов никога не е ходил да гласува, ама това не му пречи да се оплаква и да плюе по мошениците, които разграбиха тази държава нали!?!?Първоначално написано от Goebbels
2ро:Въобще не смятам, че съм неориентиран младеж. Това, че не виждам партия/коалиция, която е кадърна, не означава, че съм неориентиран. Не разбрахте ли, че няма значение какъв си:син,червен зелен,бенбен; важното е да си кадърен , да си вършиш съвестно работата и с това да си полезен на обществото...
Беар Гриллс не собираеться сдаваться!
Нямаш право да се оплакваш, защото след като не гласуваш спомагаш да се запази статуквото. Но не стига, че няма да гласуваш, ТИ дори агитираш и останалите да не гласуват.Първоначално написано от strong
По този начин ти си по-вреден за България дори и от сегашното правителство.
Жалко за теб ако се оприличаваш със Слави.Слави Трифонов никога не е ходил да гласува, ама това не му пречи да се оплаква и да плюе по мошениците, които разграбиха тази държава нали!?!
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Имам пълното право да говоря каквото си искам, защото живеем в демокрация.. Просто давам пример за известен човек,който изразява позицията си...Първоначално написано от Goebbels
Въобще не агитирам, както и да е ти си клиничен случай...
Първоначално написано от strong
![]()
-- Aristotle
Ти специално може да гласуваш за даскала си по български.
Който не гласува пуска бюлетина за ДПС. После се оплаквайте. Мизерници. Не сте разгледали нито една предизборна програма, дори да сте го направили нямате представа какво търсите, нямате си хабер от политика, не знаете какво искате от държавата. Знаете, че искате да ви е добре, а сега не ви е добре, заото нон-стоп това повтаря Слави, който за някои явно е някакъв гуру. Не гласувайте и не стойте в тази държава. Тук нямаме нужда от подобни мекотели.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Абе ти не си в ред бе момче! Ти кьорав ли си, че не виждаш, че всички политици и тем подобни гледат само как да краднат и да си уредят живота.Корупция, мизерия навсякъде, сляп ли си , че не можеш да ги видиш?Какво да им гледам предизборните програми, като това е само на хартия, и като в България само се говори , а нищо не се прави? И ти пък кой си , че да ми казваш , че не съм знаел какво търся и какво искам...Келеш...Първоначално написано от afterforever
Аз съмч точно тоя, който ще ти каже, че не знаеш какво искаш. (точка)
Ти си точно едно лайно, ей това си ти!(удивителен)
![]()
щом се чувстваш по-добре, когато лайно ти казва, че не знаеш какво искаш - така да е
![]()
![]()
Отиди и пусни задраскана бюлетина..По добре така от колкото да ти изплозват вота мръсните турци и мангали от дпс.Първоначално написано от strong
az pyk si pomislih 4e obsajdate ne6to za maturata!
Дори нямам желание да споря със стронг и липстик.
Това са хора апатични към съдбата на България.
А за матурите скоро ще излязат, а скалата мисля че няма да я пипат(това според даскалицата по литература)
-- Aristotle
Нещо ново някой да е чул?
П.С. http://www.dnes.bg/article.php?id=71747
Ама айде недейте, да правите политическа тема...ОК ?
Който иска да гласува, да гласува, който не, след това да не се оплаква !!!
Първоначално написано от AnincetoSexy
Това е тема за матурата, не за изборите.
Не може ли да се отслужи панахида(или както се казва) за България? И официално да се закрие тая страна.....Първоначално написано от XceSS
-- Aristotle
Вече се изнадах от чакане на тия бележки и скали!
Чух, че били съобщили по бтв , че ще излязат на 5 юни!
Дали е вярно, не знам!
Но миналата година е станало много по-бързо!
Пишете, ако знаете нещо!
За гласуването - трябва да се гласува!
Аз разбрах че след първи ще излязат резултатите от матурата по български и след това другата.По-скоро да излизат!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Последното, което научих е, че до 2 юни трябвало да излязат, а най-масово в нета се пише, че ще излязат след 5 юни!
Това е положенито!
А това за първи също го бях чула по ТВ Европа!
писна ми да чакаааааааааам![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Ама и аз не нервя, и все пак си имам и други работи, намерете си какво да правите и всичко ще мине по-бързо.![]()
абе то и аз в началото бях спокойна ама колкото повече идва датата, на която ще излязат оценките, толкова повече се нервя![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Аре бе кво стана ? Кога ще излизат резултатите![]()
Vsichki razpraviat na 5 juki!
Taka pishe i v neta!
Drugo info niamam!
Срокът за резултатите е до 12ти юни. Може и по-рано, но не се знае.
http://www.kadedaucha.com/?id=1313&aid=5195