- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем-помогнете
с приятелката ми го правихме за първи път и на нея и закъснява вече 3-4 дена но цикълът и не е редовен по принцип и несъм свършвал в нея кажете ми от какво може да е! благодаря предварително
извинявам се за тъпия въпрос, но 1 не ми е ясно.Първоначално написано от smileforyou12
защо да закъснява цикъла на момичето след като са правили секс? не е пила хапове или нещо друго, че да и се объркат хормоните. просто секс.
как това има връзка с цикъла?
![]()
пък и щом и е не редовен споко..цикъла може да се промени от ред други причини..(освен бременноста)
Както на някои момичета им се изменя цикъла при смяната на климата,или от притеснение,или от различна спортна активност (т.е. примерно до сега са водили по-заседнал начин на живот и изведнъж са започнали да тренират),така и след първия път може да ти закъснее или да ти подрани!!!Първоначално написано от plmn
По темата:СпокойноПри много от момичетата е така след първия път,а и сам казваш,че цикъла й все още не е стабилизиран
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от 3oPuTy
+ 1 (ама само не разбрах нещо - с презерватив нали ?![]()
„Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов.“
Разбира се, че има .. Това е голяма промяна за женския организма, нормално е цикъла да подрани или да закъснее. Още повече след като не е редовен ........ Тези теми ги има по 10 на страница .. Мислех, че е ясно .. ?!?!Първоначално написано от plmn
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Всеки си има различен организъм..
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you