Та моя проблем е следния : миналата година харесвах едно момиче от моя клас много. Започнахме да си пишем, ала бала тя започна да ми праща целувки,прегръдки, и реших да я поканя на кафе, и тя отказа.И приятелката и с която се водиха, която е пак от моя клас започна да ме базика, и ми стана много гадно, и загубих напълно интерес към нея. Продължихме да си пишем, тя ми пращаше пак целувчици, но аз вече го приемах като шега и не обръщах особенно внимание. Тази година напоследак започна да ме гледа някакси по друг начин, и онзи ден ми пише по скайпа, и започва с целувка ала бала и ми казва че ме харесва, дупето ми било много секси , и аз отново го приех на шега и не и вярвах. Реших да я поканя на кафе само за да се избазикам, знаейки че тя естествено ще откаже, но за учудване прие .Попитах я няколко пъти да не би да стане като миналата година, а тя отговори "Офф Ивайло не ме ядосвай, знаеш че ще дойда." И се оговорихме за утре да излезнем на кафе. Попитах я дали ще извика приятел/приятелка , за да извикам и аз, но тя каза че иска да сме само двамата. Та въпроса ми е сега как да разбера тя дали ме приема на сериозно, или отново е решила както се казва "да си играе с чувствата ми".