.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

гадноо :( помощ!

Такаа проблема ми е че сам много срамежлива . На 14 съм и почти не говоря има само един човек пред когото се отпускам и направо не си затварям устата ..... а когато някой ме заговори аз седа и му се усмихвам искам да говоря но немога ;( преди няколко дни бях на рожден ден всички танцуваха и се веселиха само аз стоях неподвижно на масата и ги гледах ;( вси4ките ми приятелки си имат гаджета аз не много момчета ме харесват но като ме опознаят се отказват от мен защото и думичка не обелвам опитвам се да се стегна да говоря да не се притеснявам толкова но немога ;( не искам да съм такава! ;( моляви помогнете ми дайте ми някакви съвети много са ми нужни ;(

Град
    София
    Ами миличка нe трябва така да се отцепваш от колектива, трябва винаги да се стараеш да си при компанията. Давай си мнението за темите които дискутирате, закачай се. Нека това, че още си нямаш гадже да не те притеснява, просто трябва да се отпуснеш нали си си в твоята среда, това са твоите приятели. Просто бъди по общителна и ще видиш че момчетата ще те забележат. Имай в предвид, че мъжете не обичат да стоят и да мълчат, става им много неловко когато няма какво да кажат. За това поеми дълбоко въздух и се впусни в бурната си младост, защото тези години ще са ти най-хубави!
    Поздрави и горе главата
    "You know you're fucked."
    "Yeah, I know."
    "No, I mean dead fucked."
    "What do you know? You're just a Cow!"
    "Yeah, a cow that can fuckin' talk."

^
    я се стегни
    you say im going nowhere
    and thats what keeps me dreaming
    you wish i would just shut-up
    and thats what keeps me screaming ;d

Град
    ВарНа

Re: гадноо :( помощ!

Цитирай Първоначално написано от anonim4e14
    опитвам се да се стегна да говоря да не се притеснявам толкова но немога
    по-скоро се отпусни и говори. стягането няма да ти помогне. представи си, че тези хора пред които мълчиш са ти толкова близки, колкото тоя човек, пред който говориш спокойно. усмихвай се докато говориш. покажи на другите, че ти е приятно да си с тях. докажи им, че не си скучна, а напротив- че си забавна.. например можеш да им разкажеш някоя твоя смешна случка. може да им предложиш някой път да излезете заедно. вземи им скайповете, пиши им и така. не е толкова трудо. успех
    В едно издание на Дисни:
    - "Аладине, кучи сине!"
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Цитирай Първоначално написано от basketballer
    няколко приятелки (момичета)

От какво се притесняваш?От това дали мнението ти ще бъде прието или отхвърлено?От това как изглеждаш на външен вид?Или от какво?Първо си задай тези въпроси,после търси решение на проблема.А това,че много момчета те харесват...значи си хубаво момиче и вероятно няма от какво да се притесняваш.Не ги отблъсквай така,защото след време ще търсиш тяхното внимание,но тях няма да ги има.Помисли си хубаво върху тези въпроси които ти казах.

да аз съм мислила много пъти върху тези въпроси и отговорът е че ме е страх от реакциата на другите когато кажа нещо или по точно страх ме е да не се изложа защото понякога казвам нещо и всички ме гледат и нищо не казват тогва става едно неловко мълчание което много мразя ;( не се притеснявам от външниа си вид въпреки че и тои не е перфектен но аз си се харесвам преди стоях пред огледалото и само си намирах дефекти обаче сега не се вглеждам толкова просто няма смисъл да си сривам повече самочувствието което така и нямам

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от nan4onanka
    От какво се притесняваш?От това дали мнението ти ще бъде прието или отхвърлено?От това как изглеждаш на външен вид?Или от какво?Първо си задай тези въпроси,после търси решение на проблема.А това,че много момчета те харесват...значи си хубаво момиче и вероятно няма от какво да се притесняваш.Не ги отблъсквай така,защото след време ще търсиш тяхното внимание,но тях няма да ги има.Помисли си хубаво върху тези въпроси които ти казах.
    +1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

да аз съм мислила много пъти върху тези въпроси и отговорът е че ме е страх от реакциата на другите когато кажа нещо или по точно страх ме е да не се изложа защото понякога казвам нещо и всички ме гледат и нищо не казват тогва става едно неловко мълчание което много мразя ;( не се притеснявам от външниа си вид въпреки че и тои не е перфектен но аз си се харесвам преди стоях пред огледалото и само си намирах дефекти обаче сега не се вглеждам толкова просто няма смисъл да си сривам повече самочувствието което така и нямам
    Тогава защо не промениш нещо?Все пак не може всички да са съгласни за всичко с теб,това е ясно.Гледат те странно,а я си помисли колко пъти са били на едно мнение с теб,колко пъти ти си била права.Не приемай всичко от лошата страна,бъди по отворена и приемай критики и похвали,без те да засягат самочувствието ти,защото в живота ще имаш много по-тежки моменти,повярвай ми.

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ох, и аз имах същия проблем, просто се научих да се усмихвам... това супер много ми помага... примерно когато си говоря с някого се отпускам и ако нещо ' сгафя ' просто се усмихвам и така... отпусни се.

Цитирай Първоначално написано от Sintya
    Ох, и аз имах същия проблем, просто се научих да се усмихвам... това супер много ми помага... примерно когато си говоря с някого се отпускам и ако нещо ' сгафя ' просто се усмихвам и така... отпусни се.

аз постоянно се усмихвам но не говоря много това ми е проблема

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    говори квото ти падне на устата, ако ще да е глупост,, за кратко време ще стенеш душицата на компанията

Град
    София
    А защо толкова много мислиш, че ще се изложиш като кажеш нещо? Може да кажеш нещо, което другите ти познати изобщо не могат да измислят. Е..за тях ще се изложиш, щото имаш повече акъл от тях, но те не го знаят. Хубаво е да общуваш с умни хора.. тогава човек да научава да се държи нормално и да има необходимото му самочувстие. Щото след т'ва ше се яви някои изтребител от Перник и можеш да го храниш както си искаш, без да разбере.

Като искаш да кажеш нещо го казвай, но помисли дали не е прекалено голяма глупост, при сериозен разговор. Като се дрънкат глупости, не се притеснявай чак толкова.. тогава всички говорят глупости! А в крайна сметка не може и без дебилии..
    Don't tell me what I can or can't do !

Мега фен
    да се изложиш?! пред кого?? пред банда хлапета? те с какво са повече от тебе, че да се ''излагаш''? да не си пред някой ядрен физик, дето е доста по- напред от тебе с материала? вие сте в една среда и най- вероятно разсъждавате по сходен начин (въпреки че някои изобщо не умеят да разсъждават ;д), така че каквото и да кажеш, ще се приеме. важното е КАК го казваш. говори уверено, все едно всичко ти е ясно и ще видиш, че е много по- добре да общуваш, вместо да мълчиш. не е притеснявай и разбери, че никой не е повече от теб! :P
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

трябва да си дигнеш самочувствието. Участвай в купона, разговаряй с хората! Бъди в центъра на купона!

Скайп - dark_elf2

..

много ви благодаря на всички днес излязох и говорех каквото ми доиде в главата без да се притеснявам беше много хубаво искарах си супер обаче накрая един приятел по скайпа аз го попитах дали е харесал държанието ми днес и той каза : аа ништо усобено просто някои като те заговори и ти тогава говореше това ме накара пак да се "здухам" и ще се опитам следващиа път да им покажа че мога да говоря но просто не знам как да заговоря някого писна ми да ме мислят за нещо по малко от тях ПИСНА МИ !!

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Аз съм на 18 и с непознати хора или пред непознати много, много не говоря трябва ми време за да се доверя на някого, никога незнаеш какво си мислят в малките кухи главици

Цитирай Първоначално написано от YakUZa777
    Аз съм на 18 и с непознати хора или пред непознати много, много не говоря трябва ми време за да се доверя на някого, никога незнаеш какво си мислят в малките кухи главици

точно така аз съм същата

Не им обръщай внимание когато ти говорят така !! .. Бъди себе си,не се здухвай от мнението на хората ! Говори каквото ти падне,някоя интересна тема подхвани или нещо такова Горе главата ! Трябва да имаш самочувствие !!
    you know my name.
    NOT MY STORY.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    няма така бе момиче стани като хамелеон отпуснии се малко свикни с средата ас така бях като малка ама сега ми е по-добре щото се отучих от тоя гаден навик (sun)

Ми отпусни си не знам как но го направи !!

лол ееее....айде стига сега ти си си виновна...ебаси проблема -ставаш си денсаш си ,сваляш някой пич кво толкова никой няма да те изяде иначе за кво си жива да седиш като бавна
    КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.

докато си сама не започнеш да си помагаш но найстина да си помагаш не само да искаш....тогава и другите ще ти помогнат но първо трябва сама...
    LoVe iS tHe aNsWeR

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от happyfacex
    ^
    я се стегни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си