- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- жълти зъбки :D
хорааааимам жълти зъби какво ли не опитвах не стават по бели
можете ли да ми препоръчате нещо
![]()
![]()
![]()
![]()
Е,чак пък толкова..Дай снимка,ако не ти е много неудобно..
![]()
To infinity and beyond.
^
еми да си си ги мила![]()
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
посъветвай се със зъболекар
пожълтяването на зъбите може да бъде причинено от пушене или приемане на лекарства
успех!
... и нерви лабави...не гепи кабели а гепи кавъри...![]()
![]()
P.S. Ми бях чула че разни странни неща избелват зъбките но нека не бъдем вулгарни...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
и аз първо за тази песен се сетихПървоначално написано от Hilary_
..
po
Кажи "НЕ" на кафето и цигарите!
Say,hello на малкия ми приятел "Патрончето"![]()
Попитай зъболекар.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Вземи шлайфера и ги изтъркай...
ПС: Мий ги по-често, бе!![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Използвай избелващи пасти,но най-добре се консултирай със зъболекар,от там ще получиш най пълна и точна информация.Но трябва да знаеш,че кафето,цигарите и много други фактори влияят на цвета ан зъбите,така че сама си прави изводите ако пушиш.![]()
Точно т'ва щях да напишаПървоначално написано от Hilary_
![]()
На мен ми бяха препоръчали 200мл кислородна вода смесена с 200мл вода .. И си правиш промивки сутрин и вечер ..Казвали са ми,че помага,ама аз така и не мога да се наканя да започна
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Еми отиваш при чичо доктор и там има една процедура,при която ти намазват зъбите с паста с много наситено количество фолур,седиш така някви минути там беше и тва нещо се повтаря няколко пъти и после зъбите са ти като на Професор Вучков![]()
Питай заболекар...
такива лимони,соди,кисл.води,белин а,кислол,сярна киселина -по-добре хич не ги ползвай,за да не си прецакаш покритието.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Нали ... !??!!Първоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
просто не се сдържах...
![]()
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от MetalZone
![]()
човек , направо ще ме скъсаш.Дали авторът/авторката щеше да пуска тема за това ,че зъбите й/му са жълти от това ,че не ги мие често... като не си запознат недей да критикуваш !!!
по темата: винаги ли са ти били такива , тъй като всеки човек има различен цвят на зъбите и на някои хора са им така по рождение.Просто има различни разцветки и ако е това , то е напълно нормално.Ако е от скоро така предполагам ,че е от кафе/цигари.На колко си ?Употребяваш ли кафе/цигари?
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
ами ако е много лошо трябва да търкаш зъбите си със сода бикарбонат
знам че малко ще е гадно , но помага наистина
Сода бикарбонат.
Ама се стреми по 1, макс 2 пъти на месец, защото ти се ебава емайла.
Първоначално написано от AnincetoSexy
помага,избелва ,но в същото време унищожава емайла на зъбите,а емайла разрушили се - считай ,че си си съсипал зъбите...Първоначално написано от absd
И аз само като видях заглавието на темата .. .хахасПървоначално написано от Hilary_
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Да светна как стоят нещата с "избелването на зъбите" при чичо доктор.Зъбите са покрити с емайл.Много тънак,но най здравата материя на земята.Да ако не е в нано-микро-скопично количество е по-здраво и от диамант,титан и т.н.Той е в няколко слоя.Самото пожълтяване на зъбите,е пожълтяването на емайла.Самото "избелване" на зъбите е премахване на пожълтелия слой емайл.Така се маха докато не се покаже бял слой от емайл.И какво става?Зъбите стават супер чуствителни,защото нервите вече ги пазат по малко количество емайл.Ако се повтори процедурата повече пъти...какво ше стане с вашите зъбки?Та не прекалявайте с избелването,даже моето мнение въобще да не правите тази процедура...Просто търкайте зъбките по-често с четката
Е понеже сме си наши хора и за тва си се знаем...Първоначално написано от FancyGirl
![]()
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Отиди при заболекаря да ти избели зъбките с една машинка![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
и да ти ги съсипеПървоначално написано от hisy
![]()
![]()
![]()
Тая тема май не е за тук...Кое е свързано с дома ?![]()