.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Помощ :(

Помощ :(

Здравейте, много близък човек на моя приятел почина и той е съсипан. Искам да му помогна, но не знам как, дори не знам какво да кажа за да го успокоя Помощ
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Повече от фен Аватара на w0lf
    Гушкай го често говори ми успокояващи думи, казвай му че го обичаш и не засягай темата за починалия ;(
    madafaka

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от w0lf
    Гушкай го често говори ми успокояващи думи, казвай му че го обичаш и не засягай темата за починалия ;(
    най-правилно...гледай да не мисли за починалия

Един от начините е да не мисли за това. Тоест с нещо друго да му е зает ума. Може да го изслушваш за каквото му се говори, но принципно няма нищо, което да може да се каже с 100 процентна сигурност.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Повече от фен Аватара на w0lf
    А и все пак само можеш да го разсееш, болката минава с времето.
    madafaka

Остави го да си каже каквото иска, да си реве колкото иска и така. Трябва да го преодолее и да разбере, че човека вече го няма и че живота продължава.

Голям фен
    само не го задушавай със любовта си ...

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    най-правилно...гледай да не мисли за починалия
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Остави го да си каже каквото иска, да си реве колкото иска и така. Трябва да го преодолее и да разбере, че човека вече го няма и че живота продължава.
    съгласна съм но и w0lf e прав

Град
    •••Пловдив•••
    Всичко в този живот е преодолимо ,раждаме се сами и си отиваме сами всичко останало идва и си заминава .. На мен в ръцете ми е умирал приятел от детство .... Иска се характер ,някои преодоляват стреса други немогат да се справят .. На този етап бъди само слушател и избягвай тази тема ,и остави нещата в ръцете на някои по-възрастен

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Преди почти месец загубих ужасно важен за мен човек, но сега съм малко по-спокойна, защото се случват много неща в живота ми, имам си братче и тн ,та мисълта ми е , когато има някакви нови събития не мислиш толкова за това.Първата седмица и аз всеки ден плаках - нормално е ,остави го да си поплаче като му е гадно.Но му кажи, че трябва да продължи напред, защото си сигурна, че този негов приятел би искал да го вижда щастлив
    Моите съболезнования между другото Зная ,много добре какво е чувството

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    . На този етап бъди само слушател и избягвай тази тема ,и остави нещата в ръцете на някои по-възрастен
    Забравих да кажа, че аз съм на 20, а той на 22 и обмисляхме да правим годеж, в смисъл не че има някакво значение, но все пак да кажа, че прекарваме много време заедно, един вид ние двамата сме си като семейство. Лошото е, че той някак си откакто това се случи не ме допуска до себе си, разбирам че не иска да говори за това, но как да му помогна по този начин, когато той не споделя с мен как се чувства?
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Насила помощ ... не е добро решение Трябва той да те помоли иначе е кофти

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Насила помощ ... не е добро решение Трябва той да те помоли иначе е кофти
    Напълно съм съгласна. Примерно когато аз имам някакъв тежък период от живота ми адски много мразя някой да стои до мене и да ме разпитва добре ли съм, искам ли нещо или пък да ме успокоява. Не само че е дразнещо, ами и не помага, дори усложнява нещата.

Най-добре се опитай да го развличаш по различни начини, но не и да му обясняваш, че може да разчита на тебе и че всичко ще е ок, защото на него точно сега едва ли му се говори за това.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Какво да правиш мацко... Както каза веднъж един мой приятел: "Живота е като детска дрешка - къс и наакан" ...
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    бъди до него и му покажи,че каквото и да става той може да разчита на теб и безрезервната ти подкрепа.В момент като този това е единственото,което можеш да направиш...Щом е мъж,съмнявам се да седне да плаче ,но нищо няма да навреди един разговор за починалия..всисъл това,да не засягаш темата,че е починал е погрешна.Нека осъзнае и приеме факта,пред който стой.Ако сега не го направи после ще му е много по-тежко...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Фен
    Град
    софия
    едва ли има думи които могат да успокоят тази болка ... просто бъди до него колкото се може повече
    I'm sitting here in the boring room
    It's just another rainy Sunday afternoon
    I'm wasting my time
    I got nothing to do
    I'm hanging around
    I'm waiting for you
    But nothing ever happens

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си