- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- злорадстване
Имате ли случай в който някой познат на гаджето ви да ви каже нещо за него, нещо кое е гадно, гнусно или каквото си искате там дори то да е истина или не.Какво правите при такъв случай ?
Не обръщам особено внимание. А и зависи какво е казал въпросния познат и доколко може да му се вярва.
такива ги игнорирам тотално...щом аз съм избрала дадения човек да съм с него,какво ме интересува какво си говорят другите и какво мислят за него,или за нас като 2ка...моя избор си е мой,моите евентуални грешки също![]()
Една мърла ми говореше в очите, че бившето ми гадже се е натискало с нея...![]()
Е сериозно щях да и разбия устата...ама тогава бяхме на неговия РД и едва се сдържах...естествено не беше вярно...
И да случвало м исе е много пъти...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Искате да кажете че вие никога не сте казали нищо лошо за никого ?
![]()
Да. Ако познаваш добре човека, който го е казал, малко трябва да се позамислиш. Но ако е някой тотално непознат за теб, просто не обръщай внимание.Първоначално написано от Bellatrix
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Аз като имам да кажа на някой нещо му го казвам в очите ...Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Priceless .. <3
Нямах в предвид това как му го казвате, а защо го казвате.Първоначално написано от Hilary_
За да кажеш нещо за някого си има причина. Според мен трябва да се интересувате не какво казва, а причината за да го каже. Тогава можете да прецените дали да се връзвате или не.
О да случвало ми се е.Даже мн често става така.Току някоя кифла почне да ми вряка,че моя човек пак се бил напил и само да съм знаела какви ги бил правил.Отговора беше,че знам,защото всичко,което е правил го е правил с мен.Съответно после горепосочената и боя яде ама това е друг въпрос.Игнорирам ги аз тези,които ми злорадстват.Е то да му писне на човек от завистници на този свят.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
За първи път да се съглася с теб от хилядите ни спорове...Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
Priceless .. <3
Малко кофти става,но по-добре да не се обръща внимание на такива работи.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
++++Първоначално написано от Bellatrix
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ЧеститоПървоначално написано от Hilary_
На всеки рано или късно му идва акъла![]()
![]()
Е, на някои не им идва ама ти не си от тях![]()
![]()
Аууу добре, че беше ти за да ми дойде...Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
P.S. Малко заядливо нещо ...![]()
![]()
Priceless .. <3
Случвало ми се познати и непознати да говорят такива неща.
Но никога близките ми хора..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Хм... като се замисля не се е случвало. Но ако се случи, зависи кой е човекът и какво твърди.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
До сега не ми се е случвало,но ако ми се случи просто го игнорирам... аз съм избрала да бъда с този човек и не ми пука какво говорят за него или за нас двамата.. важното е че се обичаме.. пък другите да си гледат работата![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Случвало се е обаче рядко се връзвам. Може да го ебавам ако са ми разказали няква случка дето се е издънил или нещо друго, но поприницип за тия гадните неща - аз съм от типа хора, които не се връзват толкова лесноПредпочитам сама да се убедя кое е истина и кое не
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!