Ха, никога не съм си помисляла, че ще напиша тема тук, но уви...
Така...
Всичко започна съвсем на шега, дори "започна" е силна дума. В училище има едно момче, на моята възраст е, но е в съседния клас. Голям сладур е. Попринцип имах/м мания да щипя бузки и така като го виждах му щипех бузките. По - късно започнах да си мисля, че го харесвам. След седмица писахме в общ чат с една добра приятелка и най - добрия ми приятел и им споделих, че го харесвам. Те започнаха да се ебават "Разрихме те" и подобни израси. Разбира се не се връзвах и всичко си остана така. Но ето, че започнах да го харесвам все повече и повече. Разбраха и други от класа ми и от неговия клас. Една приятелка решила да го пита и да му каже, че го харесвам, разбира се, аз разбрах по - късно за това нейно действие. На следващия ден ми казаха, че ме харесвал, но си има гадже. Но това не е проблема, не може и да се нарече проблем.
Не знам какво ми става, но когато го видя/си пишем/чуя сякаш спирам да дишам. За момент не зная къде се намирам. Всичко е толкова хубаво, но и толкова непознато за мен. Едва ли съм влюбена все пак съм на 13? Но знае ли човек?
Изпитва ли ли сте такова чувство и как сте се чувствали?

П.С: Искам просто да споделя и с вас.