- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пиърсинг
Здравейте !Много съм се надъхала да си дупча пъпчето..Но ме е страх искам да ви питам боли ли (ясно е, че поне малко) и дали ще мога да я махна на същия ден ако се наложи.. ??
![]()
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
Абе, к'во от двете теми, които си пуснала в Любов не разбра, че ти трябвaха още две допълнителни в този раздел, който между другото пак не е точния ?!![]()
болката ще те спре ли?
винаги може да я махнеш - ама после едва ли ще можеш да я сложиш..
хах ами тука видях доста теми за пиърсинг и кой е точния раздел ?? тогава..До колкото видях няма раздел "Пиърсинг" .. Не болката няма да ме спре, но искам да съм подготвена..
Сега казваш на нея колко я обичаш..Забрави ли тази без която ти не можеше.., която всеки ден ти липсваше ..на която в любов ти се вричаше !! ;(
Ако толкова го искаше тоя пиърс , болката щеше да ти е най - малкия проблем![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
за пъп не знам, ама на хрущяла нищо не усетих
а някой се оплакват, че много ги боляло
в мен ли е проблемът?![]()
ВЪОБЩЕ не боли! И да, дори месец след това можеш да я махнеш [както направих аз]![]()
Я кажи кой ти го пробиПървоначално написано от s3xy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от LiveFlower
![]()
![]()
![]()
какво ми издаваш тайните, любима {}
![]()
Еми за някои е курвенско на пъпа на други им харесва и им отива..А ти трябва да си имала обица на пъпа за да знаеш колко боли..![]()
![]()
![]()
![]()
Попитай човека, който ще те дупчи "боли ли? "...Много ще ти се радва![]()
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
една приятелка има и я е боляло зверски..
тя има под устната,на веждата,езика и отзад на врата и каза,че на пъпа боляло най-много![]()
една друга пък почти не е усетила болка.
то си е до организъм май.![]()
Всеки човек е с различен праг на търпимост към болка. Обаче ще продължават да се задават тъпи въпроси, а ние ще се чудим как да им отговаряме умно, за да не нараним чувствата на някой пореден идиот!
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
После ще каже, че съм комплексарка и само се заяждам.Първоначално написано от PiruBloodz
![]()
![]()
при мен нямаше никаква болка при пробиването дори и след това...
явно съм няква съвсем безчувственаМахнах я и аз някъде на първия месец.важното е да се грижиш за нея, те като те пробиват ще ти обеснят
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
А защо се пробивате, след като ще махате след месец?
сега се връщам от студиото с нов пиерспак повърхностен ваобще не боли
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
И аз все се хващам за сърфейсПървоначално написано от HexGirl
. Честито, много да те слуша!
![]()
Първоначално написано от HardcoreSyndrome
мерси и дано слуша чеее иначе тря го махам
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?