- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- iPod Touch
Искам да си купя Ipod Touch и искам да питам ако някой има за колко си го е взел и дали наистина си струва
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ВРЕМЕТО, КОЕТО ЩЕ МИ ОТДЕЛИТЕ![]()
Ми един фр има,вманиачен е по него,нон-стоп нещо му бара по екрана.Добре си работи.А последно като гледах оферти имаше и за по 400лв и даже малко по-малко.
Аз имам iPhone 3G много си го обичкамнаште ми го взеха за 1200 но това е iPhone нз как е с Ipod Touch . Обаче в България много от екстите не са възможни да използване
![]()
Но щом говорим за ейпъл аз съм за пробвай
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
абе ти 1 аватар нямаш, пък за Iphone ще лъжеш ...Първоначално написано от girlstar96
то густо, то пусто
ти мани аватара, ама ако 96 е наборът й...![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
тогава е трябвало Nokia N96 да си купи![]()
то густо, то пусто
Здравейте, продавам Apple Ipod Touch 16GB, на 4 месеца е + Jailbreak ( могат да се качват и кракнати приложения). Ipod-a върви в комплект с оригиналните слушалки + всички оригинални атрибути, които са с него.
Има нормални следи от употреба( те са неизбежни ).
Цена: 390 лева
Град: София
Телефон : 0878 85 84 37
аз имам iPod Touch (second generation, 8GB)... да ти кажа ..... не мисля че си струва парите... като изключим това че мога да гледам филми и слушам музика на него друго не правя.. + ако искаш игри трябва да доплащаш допълнително така че не е само до това което плащаш за ипода... + слушалките са супер некачествени, 2 от приятелките ми имат същия iPod и слушалките са се развалили на 2рата 3тата седмица.. хД + някакъв много лесно се драска.... + ебати сложнотията е да си сложиш музика на него ;д .... какво още... абе играчка си е ... интересно е в началото ама сега като нищо не мога да правя с него ми е някакъв тъп... просто ако се чудиш за какво толкова да си изхарчиш парите изхарчи си ги за телефон хД по качествено е според мен![]()
Eдна приятелка имам, която изобщо не е доволна от ipod като цяло. Изпуснала машинарията( нейния е 80гб)от леглото и повече не искала да се пусне
Хехе, Бандитке, има и free apps, моите слушалки не са мръднали вече 1 година ако не и повече, а и можеш да сложиш разни протектори отпред на екрана и отзад или направо един калъф и нямаш грижи.
Loshоtia, 80гб. са от "Video" серията и са много по-назад, смисъл те са без "Shock Protection". Заслужава си според мен, но ако ще взимаш от Америка, вземи си един АйФон направо.![]()
Ехе вие какво направихте. Мога да ти кажа че в амазон.ком го има за 100-макс 200 долара. Аз моя си го взех за 80 кинта казват че е менте ... ама държи много![]()
Моя си го взех от един бълг. аукцион ( ся самоче не мога да се сетя как се казваше) Като имаш впредвид ,че онзи ден баща ми го заля с ром.... И айпода бачка
Айде пожелавам ти да намериш тоя , който най-мн те кефи![]()
![]()
Няма невъзможни неща!
Оф, а ти какво си очаквала, че можеш да правиш на него? Да ти носи чаши с вода ли?! А твоите приятелки, ако се и къпят с него, е ясно защо не работят слушалките. Всичко зависи от грижата, която полагаш към него. Се пак е touch и се предполага, че няма да го подхвърляш, нали? Изобщо не е сложно да слагаш (което впрочем мисля, че се казва качваш) музика на него... щом аз успях.Първоначално написано от [B
[quote="Raybeez"]Отстрани има копчетаПървоначално написано от Loshotia
![]()
Няма невъзможни неща!
Е да ... за пауза нямаи поради тази причина не става за пищов в даскало
![]()
Няма невъзможни неща!
е то винаги може да си вземеш и други слушалки имам чувството че тия дето са фабричните не струват повече от 5лв :С
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Моят поТ е на няколко дни и не мога да кажа за себе си, но познати (4-ма човека визирам) имат от ъъ почти година?... нещо такова, слушалките им не са се скапали за миг... Може би пък да е въпрос на шансПървоначално написано от Raybeez
![]()
Мен ме дразни еднаквата им дължина, шото съм свикнал със слушките на телефона, които имат разилчна дължина и са ми толкова удобни...![]()
Моите които вървяха с Ипода , отначало едната слушалка не бачкаше , и аз ги хвърлих... И така най-издръжливите ми слушалки са издържали 3 месеца.Ама понякога имам чувството че тея от 1,50 понякога са по-качествени![]()
![]()
Няма невъзможни неща!
имах creative ep-830 в комплект с плеъра за 5 месеца се скапаха, сега искам да си взема нови но са много пари, но опеделено за тези слушалки си заслужава![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
лично мнение! тфа че аз не го харесвам особено не ти дава право да ме наападаш...Първоначално написано от afterforever
![]()