Цитирай Първоначално написано от afterforever
Цитирай Първоначално написано от [B
a[N]D[i]T[k]a]аз имам iPod Touch (second generation, 8GB)... да ти кажа ..... не мисля че си струва парите... като изключим това че мога да гледам филми и слушам музика на него друго не правя.. + ако искаш игри трябва да доплащаш допълнително така че не е само до това което плащаш за ипода... + слушалките са супер некачествени, 2 от приятелките ми имат същия iPod и слушалките са се развалили на 2рата 3тата седмица.. хД + някакъв много лесно се драска.... + ебати сложнотията е да си сложиш музика на него ;д .... какво още... абе играчка си е ... интересно е в началото ама сега като нищо не мога да правя с него ми е някакъв тъп... просто ако се чудиш за какво толкова да си изхарчиш парите изхарчи си ги за телефон хД по качествено е според мен
Оф, а ти какво си очаквала, че можеш да правиш на него? Да ти носи чаши с вода ли?! А твоите приятелки, ако се и къпят с него, е ясно защо не работят слушалките. Всичко зависи от грижата, която полагаш към него. Се пак е touch и се предполага, че няма да го подхвърляш, нали? Изобщо не е сложно да слагаш (което впрочем мисля, че се казва качваш) музика на него... щом аз успях.
лично мнение! тфа че аз не го харесвам особено не ти дава право да ме наападаш...