.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: Е*аси . . .

Няма защо да се притесняваш за бившия .. вие сте скъсали и няма място за угризения :P :P Хващай новия и успех

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Големи филми...Прекалено много драматизираш...Бившият вече е минало, живей си живота недей се вкарва в филми.. Тръгвай с приятеля ако бившият ти направи проблем значи е много тъп и ограничен....

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от donkihot
    убедена съм,че бившия ти е виновен за вашото скъсване...защото знам една мисъл и се придържам към нея,че ако момчето не е ок връзката няма да е бъде...и кво ся...ако си в малък град почти е сигурно познатите ти да са и негови приятели и познато дори само..разделили сте се,не би трябвало да ти пука дали ще го боли онзи...прави си кефа и тва е
    Аааа, ясно. Значи за разпада на всички връзки са виновни момчетата. И само ако момчето не е ОК, ще е кофти връзката. А момичето ако е кофти, тя ще е прекрасна. Абе, мислете преди да пишете бе, хора.
    Не трябва да ти пука. Ти за бившия си ли живееш?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от donkihot
    убедена съм,че бившия ти е виновен за вашото скъсване...защото знам една мисъл и се придържам към нея,че ако момчето не е ок връзката няма да е бъде...и кво ся...ако си в малък град почти е сигурно познатите ти да са и негови приятели и познато дори само..разделили сте се,не би трябвало да ти пука дали ще го боли онзи...прави си кефа и тва е
    Много ти е лесно момчетата да обвиняваш,а?За раздялата винаги и двете страни са виновни...Много трябва да си тъпа ,че да обвиняваш само момчетата...

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Било ти гадно спрямо бившия ти - я не се излагай, той е бивш, нима ще мислиш за всички свои бивши - да не би да ги нараниш, щом си намериш друго момче? Бившият ти да е мислил като сте се разделяли - пробвай с това момче, според мен нищо не губиш Но си имай едно на ум
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Давай с авера му след това може да видиш него с друг авер и да тръгнеш с него

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от dydolinkka93
    аз бих опитала да вида кво ще стане с него :P
    и аз
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си