- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъп Проблем ....
Така вече ходиме почти от 6 месеца с приятелката ми.Правиме секс често и вече това взе да пречи на връзката ни.Когато тя не иска нещоо или има някакъв проблем мен ми става гадно,защото непрекъснато искам да го правиме.Днес си говорехме и трябва да намаля яко темпото .Кажете как да стане тая работа,като много често мисля за това докато сме заедно.Доста е тъпо това да пречи на вързката ни .... айде ако някой е имал такъв проблем да помогне спешно е![]()
Ако не успееш да се спреш, значи ,че чувствата са умрели и е останало само животинското.Пробвай да я изслушваш и да и помагаш, една връзка не опира само до секса
![]()
Сдържай се малко,секса трябва да е удоволствие и за двамата, а щом тя се оплаква вече значи за нея не е... Не ти ли е малко неприятно да я е*** и да знаеш че тя не го иска ... тъпо е ... правете и други неща заедно, а като си тръгне се задоволявай сам
Първоначално написано от DevilWish
+ ... и колкото и грубо да звучи, карай малко на мастурбация и щ евидиш, че по-рядкото правене на секс е по-страстно и носи по-голямо удовлетворение. А и ако наистина я обичаш няма да ти е трудно да потиснеш за известно време тоа силно желание за физически контакт.![]()
*◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*
Тя винаги ми е казвала ,че и е много хубаво и тя го иска,но каза ,че не иска всеки ден ... иска примерно 1-2 пъти в седмицата.Ще ви послушам дано стане ... няма да откажа още някое друго коментарче по проблема ми.
не бъди егоист успокой малко топката от мастурбиране нищо няма да ти стане
Ама си уцелил правилния раздел...
Кво да правиш ли - дръж си го в гащите!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Явно чувствата при вас наистина са умрели.Но ако не е така,дай по-кротко,говорете за вас,за връзката ви като цяло,но не за секс!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Нека позная - на 15-16 годинки си,нали?!
СпокойноКато пораснеш малко няма да мислиш толкова много за секс
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!