.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем с пенисът

Здравейте, на 18 години съм и преди 2 месеца правих секс с едно момиче без презерватив. В момента си имам сериозна приятелка, но проблемът е в пенисът ми. След онзи полов контакт с онова момиче останових, че се образуват някакви "бяли гадории" по пенисът ми, подобни на мръсотия (нещо като кир). Моля дайте ми съвет какво да направя какви лекарства ли да взимам, защото е много подтискащо. Благодаря за вниманието.

Град
    в света на приключенията ..
    може да са гъбички
    консултирай се с лекар!

Гадости по половата и отделителната сиситема колкото искаш ,ходи да те види уролог.
    Йога и мъдрост

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Лекар

да не би да имаш впредвид смегма ?

Тва се получава като не си го миеш бе..пфф
    Мийте си пишките бе, хора! Мия си го МИНИМУМ по 3 пъти на ден, не отнема кой знае колко усилия !

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем с пенисът

Цитирай Първоначално написано от gatuzo
    Здравейте, на 18 години съм и преди 2 месеца правих секс с едно момиче без презерватив. В момента си имам сериозна приятелка, но проблемът е в пенисът ми. След онзи полов контакт с онова момиче останових, че се образуват някакви "бяли гадории" по пенисът ми, подобни на мръсотия (нещо като кир). Моля дайте ми съвет какво да направя какви лекарства ли да взимам, защото е много подтискащо. Благодаря за вниманието.
    трябва да те види ДЕРМАТОЛОГ!

какво "да вземаш" на сляпо през нета е вятър работа да чакаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си