.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Възможно ли е ?

Така ... значи оня ден в четвъртак с приятелката ми ще правим секс ... (правим го вече 7-8 месеца) Започнахме с любовната игра и стана време да слагаме гумата, но решихме да пробваме 5-6-7 секунди без презерватив (за да видим как е без) и аз си го избърсах от предеякулационната течност и сложихме лубрикант... Та на нея трябваше да и дойде в петък а още не и е ... Има ли вероятност да е станала "белята" ? ( като се има в предвид, че имахме матура днеска и във вторник пак имаме и тя се притесняваше за днес)

Честито със 9 месечния си депозит получаваш малка кукличка която да храниш и да и сменяш памперсите всеки ден

АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ?Всяка втора тема е такава.Откъде да знам аз дали е бременна,купувате си тестове,ала бала и гледате,я откъде да знам?!
    Говнааааааааааа

Да, възможно е !
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

аз съм тест за бременност
    нека твоята приятелка се изпикае върху мен
    и след не по-малко от пет минути ще имаш отговор на този въпрос

дано е достатъчно умна, за да знае къде да се цели

Цитирай Първоначално написано от Fritz
    АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ БЕ?Всяка втора тема е такава.Откъде да знам аз дали е бременна,купувате си тестове,ала бала и гледате,я откъде да знам?!
    е как може да незнае6 !!!
    q obi4am Do4ka!

Мерси и за смислените отговори, и за тфа, че се гаврите с темата

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Има тестове за бременност - поне 5 вида ще намериш в която и да е аптека ... не струват кой знае колко

Град
    Ямбол
    Почвай да мислиш някакво име. Честито !

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Съжелявам не сме от предаването Ясновидци,има тестове за бременност те в този случай са най достоверни

Град
    Велико Търново
    Най-вероятно от притеснението и закъснява. Почти е невъзможно да забременее. За да не се притеснявате купете тест.

ммдаа вземете си тест приятелката ти да го направи и така поне няма да се притеснявате дали е бременна или не ми напрао ще разберете

XAXAXA КОЛКО СТЕ ЗАБАВНИ ПОЛОВИНАТА ! ЗА ВАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ И ДОЙДЕ ДНЕС ! МЕРСИ ЗА НЯКОЛКОТО СПОУЧЛИВИ КОМЕНТАРИ !

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Кво става бе да му eбa майката няма ме 2-3-4 дена и тука си е eбaлo лудницата тапанири са се навъдили от тук до чернобил ... или поскоро обратното ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Кво става бе да му eбa майката няма ме 2-3-4 дена и тука си е eбaлo лудницата тапанири са се навъдили от тук до чернобил ... или поскоро обратното ....
    Без теб форума не е същия

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си