- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем ли е ако той/тя отиде на купон без вас?
Държите ли да прекарате weekend-a с поливнката си или без нея/него, а с приятели?
Винаги ли ходите по купони, дискотеки заедно и проблем ли е за вас, ако гаджето Ви отиде на купон/дискотека без вас?
Аз този weekend го изкарах сама в къщи, докато гаджето ми беше по партита на негови приятели. Той ме покани, но тъй като аз не съм на 21, а съм само на 16 не мога да си позволя пред наще да се прибuрам в 5-6 сутринта както той прави. Но ми беше много кофти, почуствах се много зле. Защото ако бях аз, нямаше да отида без него. Трябваше да излезнем днес, но ми сервира новината, че се бил прибрал в 6 сутринта пиян и го цепила главата, та за утре да сме го били оставили. И к'во? За през цялата седмица аз го видях само 2 пъти, защото той или е по партита без мен или е пиян и изтрeзнява в тях.![]()
Специално на мен ми е гадно, когато той излиза без мен, но се утешавам с факта, че той е по голям и има правото да излиза.. Но някак си пак не го оправдавам.
За мен не е проблем. И двамата сме на 19, нямаме проблеми да стоим по цели нощи на купони, но не държа да съм нявсякъде с него. Той има свои приятели, аз мои.
Даже в момента той е навън с компания. Не му държа сметка с кой е или кога се прибира, нито той на мен. Най-пресният случай е от миналата седмица. Бях на купон с приятели, пийнах повечко и отидох да спя у един приятел. Не ми каза нищо и не ми направи никакви проблеми.
Не виждам смисъл да съм непрестанно залепена за него. Както и не би ми било приятно да ми се бърка в личното пространство и да се влачи навсякъде с мен. Всеки има право на определена свобода и докато не прекрачваме границите и двамата сме ОК с това.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами нека да си ходи момчето и да се забавлява, стига да е в границите на нормалното разбира се. Аз например предпочитам като ходя на дискотеки да сам само с приятели вместо с някое гадже щот така сам по свободна и разпускам иначе трябва да се съобразявам с него... дали на него му се играе или не .. абе такива глупости.
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
С капчица да се залепиш за него няма да го задушаваш по начина по който го правиш сега.. Всеки поняга има нужда да е сприятели, да се напие, да разпусне всичко.. да телги една две псувни че пиенето е свършило..![]()
Не се тревожи толкова![]()
виж какво нямаш правото да го ограничаваш. на 21 е, не може по цял ден да си стои у дома, да се лишава от приятели и забавления само защото ти си келеш и ти е гадно така. щом си приела да имаш връзка с него ще се съобразяваш. ако не ти харесва винаги можете да се разделили.
колкото до мен - аз не ограничавам и съответно не обичам с мен така да постъпват.
разбира се,че не е задължително...но когато нещата излезнат извън контрол...се налага малко да го стегнеш,за да не стане моя случай...купонясваше,купоня сваше...нямаше време за мен и накрая кво след една година "нямам чувствата,които имаш ти" ем как ще имаш като не отделяше цент на нашата връзка? всичко трябва да е в граници,а и тва че се прибирал пиян...мен би ме притеснило,защото на пияна глава не мислиш много..просто му кажи какво чувстваш,че после мн ще те е яд!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Няма да е проблем щом му имам доверие![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+Първоначално написано от myNameIsImmortal
Освен това ... имате голяма разлика във възрастта той ходи кадето иска а ти трябва да питаш ваще ... това е най-големия проблем при ходенето с батковци....
Не трябва да ти е тъпо , кво искаш да не излиза с приятелите си ли ? 24 часа с теб само ? Много глупаво мислене от твоя страна.
MEAN PEOPLE SUCK !
всеки има нужда да разпусне някаде с приятели неможе постоянно да е с теб има нужда от свобода
Не е проблем, ако е в границите на нормалното, защото има момичета и момчета които като се напият и незнаят какво правят, което на мен не ми харесва, защото най-близкия ти човек, колкото и да те обича, ако се напи и няко го подтикне ще стане много лошо затова още се двоумя за отговор на тази тема...да, значи винаги трябва да имаш време на сродната душа, но и за приятелите, но това за купон просто немога да го приема приятелката ми да утде, защото ако се напие и просто не ми се мисли. И това го правя от добри и обичливи чуства към нея, защото бих запазил всичко между нас, а пиян човек немисли за това...затова и спрях алкохола откакто съм с нея...ииии така де по темата се двоумя, но крайният отговор е "време за приятелите "да", но на купон "с мен" или "аз с нея". И това всичкото е от добри чуства. Дано някой е на моето мнение![]()
![]()
Ми ние доста време прекарваме заедно.Принципно обичам да си прекарвам уикенд-а с него,но ако си ийма среща с приятели няма да му я проваля естествено.Но той често ме взима и на тия срещи де..![]()
Та..мисълта ми е,че няма нищо лошо в това да си се вижда с приятелите без теб и да ходи по купони сам.В крайна сметка и той е човек,има нужда да се среща с хора и колкото и да те обича не може да седи с теб 24/7
Никакъв проблем не е. Колкото и да се обичаме(което е факт де) не бих се сърдил за това че са поканили само нея или само мен. Повече от нормално е да искат да я видят без мен за да си поклюкарстват по женски. А и няма нищо лошо да не сме заедно на някой, купон, събиране и така нататък.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Еми аз ще си призная,не ми и приятно,1во защото никога не можеш да знаеш какво стаа,в смисъл,че аз като отида на купон със моите приятели няма как да не пия и да не свърша някоя простотия,за която много често съжалявам.Иначе съчувствам ти,че сте се видели само 2 пъти,но замисли се можеше да е много по-зле.Но пък,замисли се,ако се лепнеш за него,ще е много по-лошо за връзката ви,казвам ти го от личен опит.
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
хах,не виждам какъв е проблема-той излиза,аз излизам и така..не е длъжен да стой затворен в тях заради мен,както и когато мен ме поканят аз не стоя у нас,само защото той не може да дойде по някаква причина,или пък не е поканен.Все пак това,че сме заедно не означава,че трябва да сме постоянно 24/7 заедно ,навсякъде...такава връзка накрая писва.Тъй,че му дай малко свобода на твоя.Пък и сама каза,че е на 21,а ти нямаш 18 и си все още зависима от ваще...ще намерите компромисен вариант,който да устройва и 2ма ви и няма да се ядосваш за глупости![]()
Ако е проблем значи му нямам доверие.Ако му нямам доверие значи нещо не е наред.Ако нещо не е наред - няма да съм с него![]()
Извод:Не няма проблем ако отиде някъде без менДруг е въпроса,че до сега не ми се е случвало някое от гаджетата ми да отиде някъде без мен
За сметка на това пък аз често си ходя
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
toi e na 21, a az skoro pravq 18...no po princip ne se razdelqme i hodim navsqkude zaedno i ni e mnogo hubavo.ne obicham da hodq nqkude bez nego i toi nqkude bez men...![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Немога да повярвам че момиче мисли по-този начинПървоначално написано от TheBeliever
супер
Аз до магазина отивах и имах по 4 неприети повиквания,а за купоните лъжех
Найстина похвално мислиш
Да отиде някъде с приятели... няма проблем. Да ходи по купони, стига да не се напива, защото като е пиян може да свърши простотия, за която и той ще съжелява... няма проблем.
Да се прибира в 6 сутринта след купон... еми има проблем. Кво толкова е правил? Аз поне щях да се осъмня с кой е бил до толкова късно. Не, че бих му сложила вечерен час де (лол), но все пак има някакво допустимо време за прибиране, когато си обвързан.
Слава Богу, че моя не си пада по дискотеки![]()
И къде го пише това? Какво е това "допустимо време"? Да не би да сте женени или да живеете заедно? Въпреки че и тогава подобен род ограничения не са ми понятни. Дай да не се прибира късно, да не пие, да не си и помисли да отиде някъде без да ми звънне и да ми каже къде и с когоПървоначално написано от Bellatrix
И къде остава доверието?
emi ne trqbva da te pritesnqva tova spored mene![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Гвориш глупости. Допустимо време е 1-2-3 часа, нощно време си е, нормално е да беснее... не ми пречи, не бих го спряла. Не го карам да ми звъни и да ми обяснява къде е, то си е негова работа.Първоначално написано от TheBeliever
И доверието си го има. Не го задушавам, давам му да си прави, каквото си иска, стига да не изневерява или някакви други такива простотии.
Кое му е ограничаващото на това?
Но да си идва рано сутрин? Какво е правил според теб? Седял си е на по биричка с приятели от 8:30-9.00 до 6? Има свобода и свободия. Нямам нищо против да се разкарава моя с приятели, да купонясва, да си вършат мъжките работи и тн, но не и да ме прави на идиот.
Защо пък да те прави на идиот? След като му имаш доверие (както личи от по-горе написаните от теб неща) не виждам къде е проблема да приемеш, че е възможно да се прибере сутринта след купон, без непременно там да са се случвали някакви нередности. Според мен идеята, че щом не е се прибрал "навреме" значи те мами или върши глупости е просто неприемлива за човек, който твърди, че има доверие в партниора.Първоначално написано от Bellatrix
По скоро ти говориш глупостиПървоначално написано от Bellatrix
Кое му е странното да излезе към 8:30-9:00 и да се прибере в 6:00 сутринта?!
Те хората като отидат на заведение стоят долу-горе до това време,а какво остава ако си на домашно с компания?!![]()
А и как така 1-2-3ч.?!Те някои хора в един вечерта излизат,а ти очакваш тогава да се прибере![]()
Сори,но мисля,че или си 14-15 годишна тийнка или имаш наистина ограничено мисленеПък и какво е това "допустимо време"?!"Допустимо време" човек има до 16-17 годишна възраст (най-много) и то му се налага от родителите ... От там нататък никой не може да му каже кога да се прибира ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не може денонощно да си му до крачола все пак.Остави го човека да си живее животеца и да пиянства колкото си иска.Все пак не е длъжен заради теб да си прибира рано рано и да си стои в къщи,защото тебе не са те пуснали там и там.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love