- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ч.Р.Д. hottie
ЧРД!Всичко най-хубаво ти желая![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Честито.
Много здраве и щастие ти желая.
Честитка и от менМного здраве, мн усмивки, мн истински неща, които да те правят щастлива и да продължаваш да ни радваш с присъствието си във форума
![]()
честито, хоти
дано винаги нещата са така, че да успяваш да се усмихнеш на ситуацията и да не помрачняваш. щастие и късмет, и здраве, също!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Честит!
Ааааааайде и от мен ... честит рожден на кака хоти .... всичко най най с всички екстри...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ЧРД, хоти. Пожелавам ти 105-тия си рожден ден да го празнуваш в прегръдките на любимия си и да щъкат мнооооого внуци около вас. ^^![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Олд мама :Д
Жива и здрава ;]
Само напред и нагоре и в лево![]()
Хайде како Хоти, Честит Рожден Ден. Много здраве, щастие, любов и усмивки![]()
Със секс и оргазми ли tqnko?Първоначално написано от tqnko
![]()
Значи , да ви кажа. Прекарах един средно хубав ден(защото шефа ми беше в лошо настроение), обаче сега като влязох тук и си видях пожеланията ми стана едно хубавоблагодарение на вас.
Мерси на всички, чувствайте се прегърнати !![]()
Меги, честит рожден ден, с малко закъснение.![]()
На няколко пъти си споменавала, че вече искаш бебе, така че ти пожелавам да ти се наредят нещата и до година-две да ти честим за това.![]()
![]()
Много подходящо за тийн форем.
Чрд... истинското пожелание на лично![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Како Меги, како Меги, нещо панталона ми отеснява от известно време насам.. на какво се дължииииии?![]()
Неее неее не искам !Първоначално написано от shadow4e
![]()
тогава когато го бях споменала се бях шашнала. Мислих, че съм бременна и се настройвах позиитивно, ама не искам още
![]()
Мачокче : пак добре, още не съм "лельо"![]()
Мерси![]()
Докато децата(малките) още ми викат како значи всичко ОК. Ами аз като бях на 6-7 тея на по 20-25 години вече ми се виждаха лели и чичовци !
хаха много як аватар![]()
айде че си превърнах собствената тема в спам, а РД-то ми мина![]()
МЕРСИ на всички още веднъж. Много сте готини !
Щрак![]()