.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Повече от фен

да се върна ли при него :(

Значиии ходих с едно момче 2 седмици,парвите два дена се държеше супер,но после не ме търсеше,по скайп не пишеше,на ден минаваше само с 1 кликване ..аз го питах защо се държи така,той каза,че няма причина и ми поиска втори шанс,аз естествено му го дадох като очаквах наистина нещата да се променят...но НЕ! той продължаваше да се държи безразлично и аз му написах смс,че съм сгрешила,че въобще съм се занимавала с него...после той ми писа по скайп,че много сажалява и че осъзнава грешката си..както и да е,разбрахме се да си останем фр..но онзи ден той ми написа в импулсе целувки и през нощта ми е званял...според вас дали в момента съжалява и ако е така,да се върна ли при него
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

не не съжалява явно целта му е била само да тръгне с теб
    а ако случайно има друга възможност да се върнеш при него недей няма смисъл казва ти че съжалява ти се връщаш и пак е същото
    според мен когато първия път не вървят нещата и втория въщо просто няма смисъл да се пробва и трети

Град
    В думите на хората ;)
    Явно съжалява ама на твое място не бих му дал втори шанс...

П.П. Нещо обаче не ми стана ясно вие не си ли говорите в темата видях няколко пъти "пишем си смс" "пиша по скайп" "пиша в импулс"....най-добре се разберете някаде само двамата....

ако поне малко държеше на теб нямаше да постъпи така
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не се доверявай така лесно...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Бившите са бивши.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Бившите са бивши.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: да се върна ли при него :(

Цитирай Първоначално написано от raia338
    Значиии .....но онзи ден той ми написа в импулсе целувки и през нощта ми е званял...според вас дали в момента съжалява и ако е така,да се върна ли при него
    Според мен се е напил

Явно не е стока. Не си струва труда

Мега фен Аватара на Hilary_
    Разкарай го няма смисъл...човек не се порменя...

Град
    Ямбол
    Не.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Явно съжалява ама на твое място не бих му дал втори шанс...

П.П. Нещо обаче не ми стана ясно вие не си ли говорите в темата видях няколко пъти "пишем си смс" "пиша по скайп" "пиша в импулс"....най-добре се разберете някаде само двамата....
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Все едно чета моята история...аз съм в абсолютно същата ситуация в момента и напълно те разбирам,защо си се връщала при него вече,след като со го видяла какъв е.И аз така 2 седмици 2-3 пъти му прощавах отвратителното държание,безразличието и т.н...отначало вярвах,че ще успея да го променя,но ми стана ясно,че от такъв човек като него не мога да очаквам нещо по-различно.С всичките си мили думи и лъжи успяваше да ме заблуди,че връзката ни щяла да бъде сериозна и всякакви други заучени фрази,които е казвал на всяка. И така после пак ме потърси както и очаквах( макар че го харесвам толкова много и съм го показвала безброй пъти,въпреки всички лъжи и обиди) реших да не се занимавам с него и моя съвет към теб е да го оставиш,защото едва ли има някоя,която заслужава подобно онтошение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си