- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- легнах с негоф фр
ами какво да кажа онзи ден или по точно вчера сутринта 2:30 някъде там си легнах с един приятел на бившия ми не ми и пука ако разбере на мен ми хареса и дори бих повторила защото мн го ОБИЧАХ този келеш мръсен а той се подиграваше с мен!!! Момичета не си мислете че да обичате значи че сте обичани по добре бъдете леко студени за да не бъдете силно наранени
Разбирам, че си страдала, но мисля, че никой тук няма полза от тези съвети да бъде студен. Всъщност вместо някой да се прави на леко студен може да разбере кое, защо и как е станало в неговата връзка, а в случая това важи още повече за теб. Вместо да даваш глупави съвети по-добре се замисли за тези неща. Не се обиждай от това, което ти казвам, чисто и просто мисли и чувствай.Първоначално написано от LDto
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ееееее защо си си легнала с него ??!!![]()
![]()
![]()
![]()
Можехте и прави да го направите![]()
![]()
![]()
![]()
Защо си го направила няма нищо по лошо от това да си легнеш с негов приятелна мен лично ако ми го направят няма да го простя никога
![]()
![]()
![]()
![]()
Поздравления!!![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
И аз имах подобна ситуация, но скъсахме по взаимно съгласие, мина се около седмица и се запознах с неяна приятелка, която беше супер готина и след няколко излизания на кафе с приятелката й, ко стана и аз незнам, но "преспахме", та след още няколко дена тръгнахме. Не те съветвам да тръгнеш с приятеля му, просто разказвам тази случка, но ако тръгнете няма да има коментари от сорта
Защо да е к***а? Спала е с приятеля му след като са скъсали.к***а
Първоначално написано от RAWRRR
![]()
![]()
![]()
Майка ти да *** к**** нещастна. 1-во тая тема е за секция ЛЮБОВ. Нитоо бесняваш кво сте правили в легото нито нищо направо да ти я трият малоумната темичка. Отностно съвета ти ОМГ !! Как може да има толкова простовато население бе ? Тва, че са те наранили не означава, че си единствена сещаш ли се ? Всички сме претърпяли някакви неща..... И ся дай заради тва, че ти не можеш да се оправиш с някво въшливо момченце всички да си загубиме чувствата, а? Винаги когато чакаш най-лошото то ще дойде така, че продължавайДе*а малоумната челяд, ей нема да се научите вие бе !!!!!
аз вчера си легнах с леглото
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ми ОК
Първоначално написано от AnincetoSexy
Защото така не се правиПървоначално написано от bsd
.
Ако ще е првия да е умрял,пак нямаш право да спиш с негов приятел.![]()
Кой казва,че нямаш право?Не е правилно,но може.Първоначално написано от RAWRRR
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Легни с още двама негови приятели.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Първоначално написано от myNameIsImmortal
Дреме ми на к*ра с кой си лягаш ...
Защо оставяш днешната работата за утре, като можеш да я свършиш в други ден!
Моето си е моето, чуждото е общо.
Един за всички и всеки за себе си.
пффф тя простотията по хората ходи ама не мога да разбера що си го направила според мен е мн детински нз не сте се разбирали с предишния добре разделили сте се и до там но защо трябва да си отмъщаваш или да направиш такава простотия просто се постави на мястото на момчето колкото и да е нямал чуства към теб е гадно...нз с какъв акъл съветваш момичетата да правят такива неща и точно заради такива като теб жените са нарочени за к***и пффф аман от заблудени....![]()
парантия...![]()
![]()
![]()
P.S. Тва "не е обида" ...![]()
![]()
![]()
Към авторката: Браво на тебе...![]()
Специално за тебе ше ходя си купя една ФаФлИичКъЪъ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нещо,наречено морал.Да,нямаш върховен закон да ти го забрани,затова и дали ще го направиш зависи от теб,от морала ти,от достойството ти,от акъла ти.Първоначално написано от Extremescream
Просто дори и с бившите има едно необходимо прилично поведение,което трябва да се спазва.С приятел,баща,брат на гаджето (сегашно или бившо) не се спи,бахти.
нищоПървоначално написано от LDto
Поредната глупачка, нищо ново.![]()
Смятай колко готино гадже си била щом той не се държи добре с теб.. щото не го заслужаваш и не си му интересна..
Кой сега е смешния ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Абе какво се правите на големите моралисти! Ами, ако си о е заслужил??? Не е най-красивото нещо, особено от страна на приятеля ама това не означава, че е ку.ва! Подкрепям я
Testis unus,testis nullus...