- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Варна-Турбо солариум?
И така каде във Варна има такъв солариум?
В близост до общината там от дясната страна пред Морското конче пицарията... като пресечеш, ако ме разбираш...![]()
еми не много ама ще го намеря се някак си няма как мерсии
за Еrgoline ли говориш ? аз препоръчвам Cacao sun намира се на улица Стара планина 6 аз ходя там а има и друг на улица Генерал Киселов 12 но за него не мога да ти кажа нищо. в този на Стара планина има 3 солариума така че когато и да идеш ще има място да влезеш работят до 9 вечерако искаш телефон за връзка ми пиши да ти дам
![]()
ама има ли някъв ефект бърз или ...
под ХЕИ има студио нелс се казва...пицанини пицарията ако я знаеш продължаваш на долу и по едни стълбички на долу се намира студиото. А като си постигнеш тена който желаеш трябва да го поддържаш с някои по лек солариум, ако искаш повече инфо пиши на лично
там където ти казвам ефекта е много бързняма да съжаляваш и двете ми шефки ходят там и са много доволни
![]()
От турбо солариума се постига по - бърз ефект.Още на 1 път има видима разлика.Но много лесно се изгаря,мажи се с нещо ако си много светла :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
от този в който ходя аз имане се съмнявам че и в другите има де
![]()
кои тоиПървоначално написано от maronzi
Първоначално написано от maronzi
!!!!!!!!!![]()
къде близо до Червения площад има такъв солариум
Първоначално написано от XXX_f
О да студио Нелс, аз само там ходя и съм ужасно доволен! Солариума е много добър, винаги е чисто и ефекта е много бърз! В студио НЕЛС солариумите са на МегаСън и може би са най-добрите във града.
Ergoline съм чувал, че лампите им не ги сменят "редовно" и са доста вредни за кожата. Освен това хигиената там била много ниска.
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Може ли точен адрес на студио Нелс и цената?Първоначално написано от dimi93
Просто аз