.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Варна-Турбо солариум?

И така каде във Варна има такъв солариум?

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    В близост до общината там от дясната страна пред Морското конче пицарията... като пресечеш, ако ме разбираш...

еми не много ама ще го намеря се някак си няма как мерсии

Град
    varna
    за Еrgoline ли говориш ? аз препоръчвам Cacao sun намира се на улица Стара планина 6 аз ходя там а има и друг на улица Генерал Киселов 12 но за него не мога да ти кажа нищо. в този на Стара планина има 3 солариума така че когато и да идеш ще има място да влезеш работят до 9 вечер ако искаш телефон за връзка ми пиши да ти дам

ама има ли някъв ефект бърз или ...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    под ХЕИ има студио нелс се казва...пицанини пицарията ако я знаеш продължаваш на долу и по едни стълбички на долу се намира студиото. А като си постигнеш тена който желаеш трябва да го поддържаш с някои по лек солариум, ако искаш повече инфо пиши на лично

там където ти казвам ефекта е много бърз няма да съжаляваш и двете ми шефки ходят там и са много доволни

Супер фен Аватара на j_adore2
    От турбо солариума се постига по - бърз ефект.Още на 1 път има видима разлика.Но много лесно се изгаря,мажи се с нещо ако си много светла :P
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    varna
    от този в който ходя аз има не се съмнявам че и в другите има де

Цитирай Първоначално написано от maronzi
    от този в който ходя аз има не се съмнявам че и в другите има де
    кои тои

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от maronzi
    за Еrgoline ли говориш ? аз препоръчвам Cacao sun намира се на улица Стара планина 6 аз ходя там а има и друг на улица Генерал Киселов 12 но за него не мога да ти кажа нищо. в този на Стара планина има 3 солариума така че когато и да идеш ще има място да влезеш работят до 9 вечер ако искаш телефон за връзка ми пиши да ти дам

!!!!!!!!!

къде близо до Червения площад има такъв солариум

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    под ХЕИ има студио нелс се казва...пицанини пицарията ако я знаеш продължаваш на долу и по едни стълбички на долу се намира студиото. А като си постигнеш тена който желаеш трябва да го поддържаш с някои по лек солариум, ако искаш повече инфо пиши на лично

там където ти казвам ефекта е много бърз няма да съжаляваш и двете ми шефки ходят там и са много доволни

О да студио Нелс, аз само там ходя и съм ужасно доволен! Солариума е много добър, винаги е чисто и ефекта е много бърз! В студио НЕЛС солариумите са на МегаСън и може би са най-добрите във града.
    Ergoline съм чувал, че лампите им не ги сменят "редовно" и са доста вредни за кожата. Освен това хигиената там била много ниска.
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f

О да студио Нелс, аз само там ходя и съм ужасно доволен! Солариума е много добър, винаги е чисто и ефекта е много бърз! В студио НЕЛС солариумите са на МегаСън и може би са най-добрите във града.
    Ergoline съм чувал, че лампите им не ги сменят "редовно" и са доста вредни за кожата. Освен това хигиената там била много ниска.
    Може ли точен адрес на студио Нелс и цената?
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си