- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Оф бал ;(
Джобно ножче Виктори ноКспоне мен това би ме зарадвало много
![]()
А защо просто не му дадете пари , пък той вече сам да прецени какво да си купи ..![]()
Аз на моето му купих златна гривна. 3 грама по 35 лв за грам, ама зависи и от магазина. За по голяма възможност нямашеС моя приятел сме заедно почти 2 години и родителите ми също са канени, така че това е идеален подарък
знаех че като ми дам примерно 100 лв и няма да остане и помен от тях.. Ще си ги похарчи, докато гривната ще му е заинаги и ще си я носи постоянно
![]()
Ами аз съм била на два бала на бивши и съм подарявала златни обеци .. Пробвай с нещо такова![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
около 40 лв - 14 карата
по-добре скъп парфюм
Братовчед ми беше тази година абитуриент и му подарихме златна гривна, но от розово злато много е красива за 287 лв ако не се лъжа от CCS, много се зарадва така, че гривна, пръстен изобщо някакво бижу или скъп парфюм са идеални за подарък![]()
"You know you're fucked."
"Yeah, I know."
"No, I mean dead fucked."
"What do you know? You're just a Cow!"
"Yeah, a cow that can fuckin' talk."
нещо, което ще му останегривна или пръстен или гривна+пръстен
![]()
За пръстени, гривни, гердани - няма значение. Златото си върви от 30 лв на грам нагоре. Зависи от магазина. Но трябва да видите колко пари може да отделите и след това да знаете до колко грама да ви предлагат. Моят съвет е ако купувате злато да разгледате всички магазини, защото навсякъде продават както си искат. Изберете най- евтинияПървоначално написано от mimichi
![]()
пръстен не върви много на момче. Ако има златен синджир или гривна, което е много вероятно щото повечето такива неща подаряват, може да му земеш златна плочка със неговата буква или да напишат нещо на нея.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хубав часовник.
Аз на моя приятел това му подарих за рождения ден, но мисля, че и за бал е много готин подарък.
Парфюмите, златото и среброто са неща, с които ще се затрупа около бала.
Златна гривна, златни обеци...? За мен това е подходящо за момиче.Един хубав часовник е стилен подарък.
Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Пари![]()
Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”
Кинти е най-добре, ще може да си купи нещо което иска![]()
Ако е удобно може да я попитате нещо което би искала, иначе редовните са бижута, парфюми, пари, часовници...
аз гласувам за парфюн - paco rabanne 1 million - изглежда добре и мирише добре(едно бивше гадже ползваше само този и не можах да му се наситя)
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
вие май не сте на ясно колко струва хубав часовник...
^аз никога няма да дам такава цифра за гаже...
Абе има и по-евтини часовници по 100, 200, 250 лв не е задължително да е 1000лв примерно за 250 има доста сгодни модели![]()