- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- ПРОБЛЕМ С ФЛАШКАТА
Искам да ви питам нещо.!Ами имам следния проблем.Когато сложа флашката в компа и той се растартирва сам,без нищо да го бутам,а когато я уставя в компа да се разстартира с нея той изобщо не може да се зареди!ПЛ помогнете ми и да допълня че си преинсталирах компа и от тогава стана този проблем.И ако може да не пишите сложни думи а просто по-ясно да обяснявате щот аз нз кво означават и къде се намират тези програми,пл просто обяснявайте на човешки език!!МС ПРЕДВАРИТЕЛНО
Боли когато се порежеш,боли когато кръв тече ,но най боли когато обичаш някой,а той не иска да те разбере !
Като я мушнеш изписва ли ти някакъв надпис?
Не само се разстартирва компа.![]()
Боли когато се порежеш,боли когато кръв тече ,но най боли когато обичаш някой,а той не иска да те разбере !
Не става с тази програма.Пл дайте друга
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
как ми оправи настроението![]()
Тва само с дадена флашка ли го прави или..?
Ами не постоянно каквато и флашка да сложа нестава.
един от горните потребители е прав. спасяваш личното инфо и качваш нова ОС. явно бозата се е вбозила.
tqnko Пуснато на: Нед Май 17, 2009 10:48 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Според мен нещо жиците не са свързани добре...
дори може да е направено за ебавка
ДАЛИ Е ТАКА ??кАК МОГА ДА ПРОВЕРЯ ?
Искам само да добавя че кото сложа USB на фотоапарата и нямам никви проблеми.
Ммм... изтегли си програмата еверест и виж какво ти показва, когато мушнеш юсб-то на фотоапарата, после флашката.![]()
- m3talmania Пуснато на: Нед Май 17, 2009 11:29 pm Заглавие:
Ммм... изтегли си програмата еверест и виж какво ти показва, когато мушнеш юсб-то на фотоапарата, после флашката.
Ами изтеглих я обаче когато сложа флашката пак същото става няма ефект,иначе фотоапарата тръгва нищо не ми изписва нито се растартирва.
Каква марка е Flash-ът?![]()
![]()
![]()
Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
APACER .Тово е марката и.Аби ся се сетих че като я купих имаше някаква програма в нея ама като съм я изтрила и нз коя .!Пл давайте линкове да я оправя щот,вече ме изнерви до краен предел.
кажете някоя програма, с която да мога да си ползвам флашката..