Ходих с едно момче 1 година .. след което той скъса с мен изброявайки ми милион тъпи причини .. АЗ много го обичах и продължавам .. След като скъсахме той тръгна с едно момиче и сега когато мина 1 месец той ми звъня през времето когато бяхме разделени .. Излезнахме миналата седмица .. и сега в събота пак уж като приятели .. и не бяхме само двамата .. Обаче той изчака момента в който останахме само двамата и ме целуна .. когато дойдаха другите се едно нищо не се беше случило .. По късно пак се повтори сичко това .. и той ми каза че никога е нямал толкова голяма нужда от някой както от мен .. каза също че е ходил с тая само и само да ме забрави обаче не може .. Аз много искам да съм с него .. страшно много се зарадвах когато ми се обади в събота да излезнем .. и сега се чудя кво да правя дали си заслужава да му простя .. той много ме нарани .. Никой не ми беше причинявал толкова много болка .. исках да съм с него адски много .. молех се през целия тоя 1 месец той да се осазнае и да ме потърси .. и сега когато това стана незнам дали си заслужава да сме заедно пак много съм объркана .. МОЛЯ ВИ , да ми дадете някакав савет ако някой е имал подобна връзка да каже какво е било като сте се сабрали .. нз и аз но моля ви помогнете ми да взема най - правилното решение