два пъти съм се връщал при бивши които са ме зарязвали ... и двата пъти го исках и не се замислях .... но мисля че повече няма да го направя ...

като се върнах при първата не ни се получиха нещата, но пък останахме много добри приятели. Сега тя е една от най - добрите ми приятелки на която мога да се обадя винаги и знам че ще ми помогне ако може или поне ще ме изслуша (също така се разбират много добре със сегашната ми приятелка )

като се върнах при втората беше по различно ... тя унищожи и малката възможност един ден да бъдем добри приятели ... върнала се при мен за да ме накара аз да скъсам с нея за да се чувтвам по добре от раздялата ... това бе нейното обяснение след случилото се ...

така че ... решаваш си сама ... винаги има шанс да бъдеш наранена, да се получи добро приятелсво или пък дори да се получи дълга и здрава връзка ... ако той е осъзнал че наистина иска да бъде с теб ... просто няма как да знаеш без да опиташ

предполагам че си около 15 години ... просто каквото и да се случи сега не съжалявай имаш толкова много пред себе си ... нови приятели, нови момчета (мъже) в живота ти ...

Направи това което сега ще те накара да се чувтваш добре