- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против
Оставете (не)хигиеничната страна на въпроса - хора всякакви, някои са гнусливи, някои не. Но сексът по време на менструация е опасен за здравето най-вече на жената, макар мъжете също да не са изцяло защитени. Периодът на месечното кръвотечение е наречен още "мръсни дни". Когато гинеколог ми го каза, се засмях, понеже го разбрах като всички останали - гнусно, течащо, цапащо. Но смисълът е малко по-дълбок. Менструалната кръв, считана за "мръсна" кръв съдържа в себе си множество неблагоприятни за организма химични съединеня, както и най-различни микроби. Ето защо тя е предназначена да напусне женското тяло. Вероятността за заразяване или развитие на някоа болест е по-голяма по време на кръвотечението, тъй като влагалището се превръща в благоприятна среда. Също така има опасност от влагалищни инфекции, които по-късно да се превърнат в сериозно заболяване, ако не бъдат открити навреме. В тази връзка искам да спомена, че прекалената употреба на тампони не е препоръчителна, защото кръвта се задържа в тялото и води до увеличаване риска на заболяване. И една от последните, но не и маловажна - през тези дни влагалището на жената е силно чувствително и свръх снабдено с кръв, което е предпоставка за получаване на разкъсвания и наранявания, причинени от триенето.
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
против
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Против
Първоначално написано от HichNeMiPuka
трябва да си мн загорял ..Аз съм против
![]()
Аз съм за (поне аз съм го правила)... Чакам коментари от рода на "Божеее..."
Имала съм желание, на момчето не му е пречило, в банята е било, хормоните бошуваха и така - нищо лошо...
ПС: Чувала съм, че някой жени дори ги боли?![]()
+1Първоначално написано от sunyty
![]()
Първоначално написано от HichNeMiPuka
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
+2Първоначално написано от BuKuTyY
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
ами аз съм го правила веднъж , но бях в последния ден , а и ние се виждаме за 2 дни на 2 седмици така че неможахме да изчакаметака че съм ЗА но само при определени условия
![]()
Против.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
против,гнусно е .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
нямам противкато си на зор
и разбира се и ако на двамата не им пречи не виждам защо не
![]()
Лично аз за себе си съм против,просто не ми е приятно.Но другите хора каквото искат да си правят не ми влиза в работата ;]
Против.Не ми допада идеята да сме омазни в кръв,дори и последните дни да е.А ако е в началото-абсурд!Мен толкова ме боли корема и кръста,че едвам гледам,пък секс ще правя.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
az sum ZA![]()
![]()
sus sega6niqmi moga da go prava po sqkakuf na4in...
![]()
.. a koito misli 4e samo zagorqlote go pravqt.. az da im kaza 4e qvno ne poznavqt partniorasi..
![]()
![]()
За.![]()
Но не в най-бурните дни естествено. И не с всеки партньор.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Opitah vednaj i otogava sam kategori4no protiv!
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Предполагам, че на мъжете им е гадно, ако не са с жена на която държат. На мен лично ми е некомфорно чисто като усещане, но все пак по време на цикъл вакиналните секреции не са с "нормален' състав. С две думи-стърже миЧисто теоретично-нищо против, но най-добре с презерватив. Все пак заедно с кръвта се изхвърля мъртва тъкан, кой знае какви бъгита живеят там.
Между другото, някои жени ги тряска хормона много яко по време на цикъл. Освен това ако имаш болки, един оргазъм може да ти ги облекчи невероятно :P