- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с транспорт.
Абе хора, как се стига от 74 СОУ (Надежда 5) до Младост или поне до Орлов мост?
Гаджето ще държи втора матура там и после трябва да стигне до нас някак и си нямам ама бегла представа как. Пробвахме бгмапс, ама не намерихме транспорт.
Та, ако някой знае, пишете.
Единственото дето ми идва наум е метрото.. от 74 с 1ца до Обеля и от там с метрото до стадиона Васил Левски, ама не знам дали са го пуснали вече.
Stay up all night with the stars *
С 1ца тролей от 74 ли? Дето минава до Софийски университет ли?Първоначално написано от LittlePrincess
Ние белите хора му викаме "Тахи за 1 Евро" или " ОК Супертранс "![]()
Имах предвид трамвай 1ца. Дето спира на метрото в Обеля точно.. Поне аз само така знам от Надежда. След това Метрото до спирката на стадиона и то там е Орлов мост, а за Младост знам 74 рейс от Борисовата.Първоначално написано от Bellatrix
Отсечката от ЦУМ до стадиона не е пусната. Обаче може от ЦУМ да походи малко и е при университета.Първоначално написано от LittlePrincess
Знаех си, че има нещо таковаПървоначално написано от s1NNer
![]()
трамвай 1 или 6 до ндк и от там ще измисли нещопримерно да си хване нещо до ректората/орлов
![]()
Да, метрото ще го пуснат септември... ако гаджето ти може да почака дотогава![]()
![]()
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Ами 85 до Лъвов Мост после 213 и другите които минават през Орлов МостПървоначално написано от Bellatrix
Е затова е хубаво да живееш в по - малък град...![]()
"Колкото повече, толкова повече..!"