- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цикъл.помощ
От месеци не ми идва точно.Предния месец ми дойде на 13/трбваше към 7ми/,а този все още не ми е дошло.И майка ми почна да ме разпитва,притесни се и каза,че може и на лекар да ме заведеНа 14 съм и е нормално да ми закъснява,нали.Иначе имам цикъл от 5ти клас.
Е това не е проблем,при рязка промяна на времето,смяна на сезони,други фактори-това си е напълно нормално,а все пак си само на 14 години,ще се регулира след време.
При мене е същата история,а и аз съм на 14-така,че явно е нормално и мисль,че няма повод за притеснение.
To infinity and beyond.
На мен не ми беше идвало 3 месеца и се наложи да пия хапчета с хормони, за да си предизвикам цикъла. Може да се получи от милион неща.
Спокойно.Още не се е регулирал.
Плюс това има и промяна във времето.Така,че е нормално.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Първоначално написано от Sissy90
Какви хапчета?И между другото вярно ли е,че се пълнее от хормоналните![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
имам цикъл от края на 2006 и още не ми се е регурилар..спокойко нормално е![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
явно това не се случва рядко, и аз имах такава случкаПървоначално написано от Sissy90
Аз знам че през 1-та година може да закъснява ама вече през другите години се регулира. Аз на твое място бих отишла на лекар.
На мен също миналият месец ми закъсня, а този вече с 2 дни. Надявам се да е от времето, обаче ако и другият месец е така ще отида на лекар. На 17 съм и би трябвало вече да се е регулирало. Преди си идваше точно.
Не се сещам точно как се казваха, но хормонът беше прогестерон. Пих ги 12 дни, така че не мога да кажа със сигурност пълнее ли се или не... В листовката пишеше, че "често" се наблюдава покачване на теглото, като често значи повече от 1 на 100 и по-малко от 1 на 10 случая.Първоначално написано от zvezdichkaaa
Първо се успокой..това е нормално... може да ти закъснява заради стрес![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Ако взимаш някакви хапчета, дъвки, сокчета и такива простотии, за да ти идва по-бързо или по-късно, най-вероятно е от тях.