.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

лимфен възел или...??

здраваите! ето какъв е проблема ми: забелязвам от известно време неприятна миризма на бялото те4ение, и понеже не се бях бръснала от няколко седмици ре6их снощи да го направя, (а принципно ако имам няква инфекция от бельо или превръзки се лекувам с лайка) и като се обръснах забелязах 2 4ервени подувания които без да искам разкървавих не ме боляха сно6ти но днес като се събудих болката е то4но като при подут лимфен възел (слу4вало ми се е на подмишниците след бръснене) ии въпросът ми е дали това са подути лимфни възли или да се притеснявам за не6то по-сериозно?? за сведение не съм имала полов контакт от февруари и няма как да е няква полова болест? другото което се сетих е забрало косъм4е?? та кажете си мнението...?

Град
    в света на приключенията ..
    възможно е да е подут лимфен възел
    най-добре се консултирай с лекар
    успех!

ами ти каза ,че не те е боляло преди да го разкървавиш... предполагам , че е обърнато косъмче и след като си го разкървавила е започнало да набира повече (все пак е станала открита раничка).Ако беше от линфен възел щеше да го усещаш още преди да се избръснеш.... изчакай 1-2 дни.Ако не пробие само , ходи на лекар ,защото това не е никак за подценяване... все пак е на най-нежното място и не е за пренебрегване. Успех!
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Град
    на ЛуНаТа
    консултирай се с лекар
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    мисля че е обърнато косъмче.. (ако стой като пъпка)

благодаря за отговорите първо и второ мисля 4е не бе6е не6то сериозно болката намаля както и зачервяването....дано да не се получава пак :P

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: лимфен възел или...??

Цитирай Първоначално написано от a6ly9
    здраваите! ето какъв е проблема ми: забелязвам от известно време неприятна миризма на бялото те4ение, и понеже не се бях бръснала от няколко седмици ре6их снощи да го направя, (а принципно ако имам няква инфекция от бельо или превръзки се лекувам с лайка) и като се обръснах забелязах 2 4ервени подувания които без да искам разкървавих не ме боляха сно6ти но днес като се събудих болката е то4но като при подут лимфен възел (слу4вало ми се е на подмишниците след бръснене) ии въпросът ми е дали това са подути лимфни възли или да се притеснявам за не6то по-сериозно?? за сведение не съм имала полов контакт от февруари и няма как да е няква полова болест? другото което се сетих е забрало косъм4е?? та кажете си мнението...?
    ето КАТЕГОРИЧНОСТТА на това твърдение :

"за сведение не съм имала полов контакт от февруари и няма как да е няква полова болест"

просто ме изумява!

...бяло течение+неприятна миризма+ангажирани регионални лимфни възли........

че той всеки третокурсник би трябвало на памет да изброи поне 11 "някакви полови болести" имащи инкубационен период около сто дни. и с малко помощ още толкова с "прозоречен период" повече от сто дни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си