.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Колебание за хемороиди...

Хора, възможно ли е да имам хемороиди, без да имам всички симптоми - примерно да няма кръв в изпражненията или по тоалетната хартия?

Малко ме дразни и пари отзад и не знам дали са хемороиди или просто е възпалено. Ако имам хемороиди, трябва ли да имам всички симптоми?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ми по принцип се разбира от кръвта... Най- добре иди на лекар, може би е просто възпаление

Град
    в света на приключенията ..
    на колко си години?
    най-вероятно е възпаление
    отиди на лекар

Мега фен Аватара на Rofl4e
    отиди на лекар не се знае какво ще се окаже

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Колебание за хемороиди...

Цитирай Първоначално написано от romantikat2
    Хора, възможно ли е да имам хемороиди, без да имам всички симптоми - примерно да няма кръв в изпражненията или по тоалетната хартия?

Малко ме дразни и пари отзад и не знам дали са хемороиди или просто е възпалено. Ако имам хемороиди, трябва ли да имам всички симптоми?
    ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!

не, е е задължително да имаш "всички" симптоми

клииничната изява при хемороидите е многопластова, разлята, зависи от степента на изразеност, от еволюцията на заболяването, от ред генетични и фактори на средата.

при подрастващи интензивно спортуващи момчета този проблем е често срещан.
    момичетата в тази възраст са леко облагодетелствувани, но пък във фазата на бременност по късно инкасират тази разлика в свой ущърб.

извън наличието на истински хемороиди
    много често причината за "дразнене, парене" може да се окаже неподходящо козметично средство: сапун, шампоан, душ-гел, "интимен" уж някакъв продукт, неподходящо бельо, употреба на антибиотици, запек или разстройство, обезкосмяване "там", употреба на нетипични храни, употреба на някои лекарства.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си