- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кога получавате детски?
Имам един въпрос и той е кога получавате детски?Питам защото днес сме 18-ти и още нямам детски добавки а попринцип ги взимам на 15-ти или 16-ти ... съмнява ме и друго че класната може да ми ги е спряла заради отсъствията ама една съученичка също има над 5 отсъствия и е получила!Вярно е че мен класната не ме обича много а за съученичката ми умира иии имам още два въпроса ... Възможно ли е госпожата да спре само моите детски а на другото момиче да му крие отсъствията за да ги получи ... и дали е възможно да ги получа след някой друг ден?
Е може да не са ги вкарали още.Нали беше събота и неделя.
Детските се спират, ако направиш 5 неизвинени отсъствия за 1 месец.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
вас ви бройкат за отсъстивя![]()
![]()
![]()
явно средата ми е зле![]()
иначе мама като взимаше детски и не всеки месец ги взимаше на дадената дата, ми и малко по-късно й ги превеждаха на дебитната карта
така, че спокойно
пък дори класната да е подала ено такова да ти ги спрат, все е щяло да ти каже, тъй, че спокУ
Детските се спират при 5 отсъствия само, ако си ги направил за 1 месец..т. е ако имаш 3 март и още 2(-3-5) май.. няма проблем.
Другият възможен вариант е да са закъснели с превеждането.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
майка ми ги тегли детските на година веднъж,, дори не проверява дали се натрупяат или са ги спряли![]()
Не. Станаха 35 (или 30 )Първоначално написано от LizZz
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Аз не знам къде е картата за детските ми.
Може ли да се извади нова по някакъв начин?![]()
me 4 !Първоначално написано от bloodyF
Иначе да, при 5 неизвинени ги спират, а е възможно да са закъсняли с превеждането...
Не мога да повярвам.Първоначално написано от Romance