.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Град
    varna

противозачатачни..

Здравеите на сички.. искам да попитам има ли някакви хапчета .. освен ескапел ако се испразниш в нея да подеиства.. и дане вреди

ти си егати бавния
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Научаваш се да пишеш,изговаряш и мислиш правилно и няма проблем иначе отиваш в аптеката и готово питаш там ако ли не в зависимост колко време е миналло от акта и правите тест или в краен (и по сигорен) случай отидете заедно на лекар и не я оставяй да се оправя сама а бъди до нея

Град
    varna
    [quote="MakeMeLaugh"]ти си егати бавния[/quo

па ти си бати говедото.. кату нети се отговаря неодговаряи ПОМИАР>>>> :@:@:@:@:@ няма нужда да обиждаш !!

попитай в аптеката

ескапел не е противозачатъчно.....

Град
    varna
    не явно немога да се изразя правилно .. просто исках да попитам когату правя сех и недаи си боже ми се случи да се испразня в нея.. какав лек би имало за това.. какви хапчета .. чувал сам че с ескапел се оправят работите но било вредно..

Мега фен Аватара на Rofl4e
    естествено че е вредно.. и експаеле е хапче за спешна контацепция а НЕ противозачатачно !!! Няма други хапчета освен него

мега неумен
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си