Не знам къде във Варна можеш да си намериш коса, но по другите въпроси мога да кажа по нещичко, защото и аз имам такава коса
Значиии...принципно имаш два варианта:
1) Купуваш си шита коса, т.е. слагат ти я и няма сваляне.
2) Коса на щипки (мойта е такава). Самата коса е разделена на треси и всяка треса има по няколко щипки:

Нещо такова е мойта, само че тресите са ми малко по-големи...
Не знам при другите как е, но на мен истинската си ми коса не е особено бухнала и за да ми стои добре изкуствената си правя истинската с пресата на вафлички, но не цялата, а само там където ще стоят щипките на изкуствената... Или хубава топировка също върши работа Слагането става много лесно - като си оправиш твойта коса и само с фибичките закачаш другата

Сега, ти не знам каква точно коса искаш, но моят съвет е да си вземеш от естествен косъм - по-издръжливи са и на третиране, и на всичко. Една приятелка си беше взела от изкуствен косъм и точно за 1 месец й заприлича на метла и я изхвърли...

Иииии споменала си за цвета, че е по-специфичен твоят - дори да си купиш коса, която не е точно твоят цвят, можеш да си вземеш боя и да я боядишеш То много зависи откъде ще си я вземеш тая коса, защото общо взето навсякъде е различно... Аз мойта си я купих от хубав салон в София и мога да ти кажа, че вече горе-долу 1 година си я нося и е като нова - нито се е разхвърчала, нито нищо А имай предвид, че постоянно я третирам я с пресата, я с ютията, я с машата... Иначе за подръжка е лесна - продават там разни специални препарати, с които да се мие, но аз откакто съм я взела си я мия както истинската - с шампоан