.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: коса

Повече от фен

коса

каде в варна мога си зема такаа коса дет се закача с фибички ама да не е мн скъпа ии дали ще си олуча цвета шото е мн специфичен колко ще струва ...? искам косата ми да стане по дълга ии по гъста плс помогнете .. ии има ли си някаква философия за закрепянето как става? ...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не знам къде във Варна можеш да си намериш коса, но по другите въпроси мога да кажа по нещичко, защото и аз имам такава коса
    Значиии...принципно имаш два варианта:
    1) Купуваш си шита коса, т.е. слагат ти я и няма сваляне.
    2) Коса на щипки (мойта е такава). Самата коса е разделена на треси и всяка треса има по няколко щипки:

Нещо такова е мойта, само че тресите са ми малко по-големи...
    Не знам при другите как е, но на мен истинската си ми коса не е особено бухнала и за да ми стои добре изкуствената си правя истинската с пресата на вафлички, но не цялата, а само там където ще стоят щипките на изкуствената... Или хубава топировка също върши работа Слагането става много лесно - като си оправиш твойта коса и само с фибичките закачаш другата

Сега, ти не знам каква точно коса искаш, но моят съвет е да си вземеш от естествен косъм - по-издръжливи са и на третиране, и на всичко. Една приятелка си беше взела от изкуствен косъм и точно за 1 месец й заприлича на метла и я изхвърли...

Иииии споменала си за цвета, че е по-специфичен твоят - дори да си купиш коса, която не е точно твоят цвят, можеш да си вземеш боя и да я боядишеш То много зависи откъде ще си я вземеш тая коса, защото общо взето навсякъде е различно... Аз мойта си я купих от хубав салон в София и мога да ти кажа, че вече горе-долу 1 година си я нося и е като нова - нито се е разхвърчала, нито нищо А имай предвид, че постоянно я третирам я с пресата, я с ютията, я с машата... Иначе за подръжка е лесна - продават там разни специални препарати, с които да се мие, но аз откакто съм я взела си я мия както истинската - с шампоан
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    И аз в Mall Varna съм виждала..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен
    значи аз ще си взема тази с закачане дето е едно въпросче само .. таси коса омазнява ли се като истинската шото доколкот прочетах трябва ии да се мие ...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами мойта не се омазнява бързо ама да речем в седмицата 1 път я мия... Обаче не я слагам всеки ден Само като излизам, като съм си вкъщи съм без нея

А иначе това с отвяването - и мен така първият път като я сложих и ме беше страх да не ми падне или да я духне вятъра Трябва по-стабилно да се захванат щипките и няма мърдане
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Аз с тези коси се зарибих от Гала
    В едно от предаванията и и слагаха такава коса и мен ми хареса
    Като запитахме за Варна някой ще каже ли за София къде има и някаква ориентировачна цена.Дали е над 50лв?
    My heart's a stereo it beats for you so listen close
    S.W.A.G
    fresheer than a muthafucka' . .
    Francisco Lachowski's wife .. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си