.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Мисля, че смесваш нещата. Става въпрос чисто и просто за секс. Ясно е, че когато има чувства сексът е по-хубав.
    Но говорим за това дали и до колко размерът има значение за задоволяването на сексуалните потребности на една жена. Досега все сравняваме малък пенис с големи умения и голям пенис с никакви такива. Но я се замисли над сравнението малък срещу голям пенис (не огромен) с еднакви техники, движения и поведение. По-големият ще достави повече удоволствие. както и обратния вариант. Следователно значение имат както уменията, така и размерът. Затова не подкрепям твърдението, че големината на члена няма значение, но естествено не е всичко.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Мисля, че смесваш нещата. Става въпрос чисто и просто за секс. Ясно е, че когато има чувства сексът е по-хубав.
    Но говорим за това дали и до колко размерът има значение за задоволяването на сексуалните потребности на една жена. Досега все сравняваме малък пенис с големи умения и голям пенис с никакви такива. Но я се замисли над сравнението малък срещу голям пенис (не огромен) с еднакви техники, движения и поведение. По-големият ще достави повече удоволствие. както и обратния вариант. Следователно значение имат както уменията, така и размерът. Затова не подкрепям твърдението, че големината на члена няма значение, но естествено не е всичко.
    Ммм да при такава формулировка така стоят нещата. Въпроса е, че аз изхождам от позицията, че секса не е само физическо удоволствие, а е неделим от емоционалното. За мен няма просто секс, ей така дай да спим с някой за едното удоволствие. За мен истинския секс включва емоционално и физическо удоволствие. Нищо по-малко.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon

Ммм да при такава формулировка така стоят нещата. Въпроса е, че аз изхождам от позицията, че секса не е само физическо удоволствие, а е неделим от емоционалното. За мен няма просто секс, ей така дай да спим с някой за едното удоволствие. За мен истинския секс включва емоционално и физическо удоволствие. Нищо по-малко.
    Тук си прав. Но ако сексът не доставя физическо удоволствие на партниорите (или на единия от тях) няма да е истински секс. Ще е по-малко.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon

Тук си прав. Но ако сексът не доставя физическо удоволствие на партниорите (или на единия от тях) няма да е истински секс. Ще е по-малко.
    Ами как да кажа, секса не може да не доставя физическо удоволствие, всъщност това е нещо, което е невъзможно (освен ако този човек не те отблъсква супер много, но пък и няма да правиш с него нищо тогава), въпроса е в това какво физическо удоволствие, а не дали получава. Но как да кажа те физическото и душевното удоволствие вървят ръка за ръка (да не кажа, че ако се преживява много интензивно душевно удоволствие, то физическото неминуемо увеличава своята сила, но обратната зависимост не е възможна просто въпрос на човешка душевност )
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Да правя секс
    докато уринирам
    evala tui mu se vika izkazvaneee .. cqlo party6te digna imalo hora tukaaa

Цитирай Първоначално написано от Jesus
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Номера е да го ползваш по предназначение!
    да уринираш
    и... други работи

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си