- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се ползва пенисът ?
Мисля, че смесваш нещата. Става въпрос чисто и просто за секс. Ясно е, че когато има чувства сексът е по-хубав.
Но говорим за това дали и до колко размерът има значение за задоволяването на сексуалните потребности на една жена. Досега все сравняваме малък пенис с големи умения и голям пенис с никакви такива. Но я се замисли над сравнението малък срещу голям пенис (не огромен) с еднакви техники, движения и поведение. По-големият ще достави повече удоволствие. както и обратния вариант. Следователно значение имат както уменията, така и размерът. Затова не подкрепям твърдението, че големината на члена няма значение, но естествено не е всичко.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ммм да при такава формулировка така стоят нещата. Въпроса е, че аз изхождам от позицията, че секса не е само физическо удоволствие, а е неделим от емоционалното. За мен няма просто секс, ей така дай да спим с някой за едното удоволствие. За мен истинския секс включва емоционално и физическо удоволствие. Нищо по-малко.Първоначално написано от TheBeliever
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Тук си прав. Но ако сексът не доставя физическо удоволствие на партниорите (или на единия от тях) няма да е истински секс. Ще е по-малко.Първоначално написано от Ilikeliljon
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ами как да кажа, секса не може да не доставя физическо удоволствие, всъщност това е нещо, което е невъзможно (освен ако този човек не те отблъсква супер много, но пък и няма да правиш с него нищо тогава), въпроса е в това какво физическо удоволствие, а не дали получава. Но как да кажа те физическото и душевното удоволствие вървят ръка за ръка (да не кажа, че ако се преживява много интензивно душевно удоволствие, то физическото неминуемо увеличава своята сила, но обратната зависимост не е възможна просто въпрос на човешка душевностПървоначално написано от TheBeliever
![]()
)
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от Shia
![]()
![]()
![]()
![]()
evala tui mu se vika izkazvaneee .. cqlo party6te digna imalo hora tukaaa
и... други работиПървоначално написано от Jesus
![]()
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "