.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    В думите на хората ;)

Гавра с България???!!!???

Доообре ето на какво попаднах във vbox-а.Клипчето е старо но все пак искам да вида какво мислите... http://www.vbox7.com/play:babaab54 . В коментарите на едно друго такова клипче имаше българи обясняващи как германците са прави и ние обикновенте българи никога няма да стигнем до тяхното ниво...Приятно гледане...

П.П. Не съм сигурен каде точно трябва да е този клип но тъй като е свързан с телевизията го сложих тук.Надявам се да не съм объркал.

Град
    Varna
    това го знам ... яко е де ^^ ако някой сложи немски субтитри и го качим в немски сайтове ще е бая яко ^^

Град
    В думите на хората ;)
    добре че 30 човека я видяха темата и 1 написа коментар...

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Кво е тва спряло клипче бе? Всеки го знае, писнало ни е да го коментираме. Ех, сякаш вчера са ти пуснали нета, дееба (дори и да е така, пак нямаш извинение => ползвай търсачката).

Град
    В думите на хората ;)
    и да търсяяяяя....какво???

Това е егати и подигравката чак на теб ти става така, че да вземеш да направиш едно клипче за Германия и да го пуснеш из немските форуми да видят после те...
    HUGS NOT DRUGS!!

Пристрастена съм към тези емотикони.>>

Град
    Дръстър
    Когато Германия още дори не е била планирана,България отдавна вече е имала своя култура,традиции и писменост.

сякаш знаят всичко за страната ни за да я коментират така смело

Супер фен Аватара на PIF
    сефте...
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Гавра е много меко казано.Цялата ВЕЛИКА история на България е хрърлена на боклука.Срамота.Позор за германската нация.Българският отговор е прекалено мил,но все пак добре е,че има такъв.България е една ВЕЛИКА стратна,която заслужава уважение,а не публично порогаване.Всичко добро,което съм мислила за Германия се срина за секунди.Вековна история....и хули.Дори безпочвени.Огорчи ме не това,че някакво си шоу пуска клипче против България,а това,че всеобщото мнение е такова,че хората са ограничени във вижданията си и завистта е голяма.Моментният упадък не заличава спомените и величието.Поклон пред Майка България!Ние ще продължаваме да я обичаме,а нека чужденците да поучат малко история..може и точно българска,тъй като тяхната е прекалено нищожна :]
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    В думите на хората ;)
    Днес отново се замислих над идеята да се преведе клипа на немски и да се качва из немски сайтове.Въпреки че уча немски немога да го преведа но за сметка на това мога да го преведа на англииски - би трябвало да е разбираемо.Ако някой може да направи субтитри да ми пише ЛС и ще го преведа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си