.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Заслужава ли си да му простя ..

Ходих с едно момче 1 година .. след което той скъса с мен изброявайки ми милион тъпи причини .. АЗ много го обичах и продължавам .. След като скъсахме той тръгна с едно момиче и сега когато мина 1 месец той ми звъня през времето когато бяхме разделени .. Излезнахме миналата седмица .. и сега в събота пак уж като приятели .. и не бяхме само двамата .. Обаче той изчака момента в който останахме само двамата и ме целуна .. когато дойдаха другите се едно нищо не се беше случило .. По късно пак се повтори сичко това .. и той ми каза че никога е нямал толкова голяма нужда от някой както от мен .. каза също че е ходил с тая само и само да ме забрави обаче не може .. Аз много искам да съм с него .. страшно много се зарадвах когато ми се обади в събота да излезнем .. и сега се чудя кво да правя дали си заслужава да му простя .. той много ме нарани .. Никой не ми беше причинявал толкова много болка .. исках да съм с него адски много .. молех се през целия тоя 1 месец той да се осазнае и да ме потърси .. и сега когато това стана незнам дали си заслужава да сме заедно пак много съм объркана .. МОЛЯ ВИ , да ми дадете някакав савет ако някой е имал подобна връзка да каже какво е било като сте се сабрали .. нз и аз но моля ви помогнете ми да взема най - правилното решение

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Моя сАвет е:

Реши си сама проблема.

Не искам после да кажеш на мен или на някй друг - ако не те бях послушала ...

Голям фен Аватара на Aicken
    ти си знаеш наи добре
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Супер фен
    два пъти съм се връщал при бивши които са ме зарязвали ... и двата пъти го исках и не се замислях .... но мисля че повече няма да го направя ...

като се върнах при първата не ни се получиха нещата, но пък останахме много добри приятели. Сега тя е една от най - добрите ми приятелки на която мога да се обадя винаги и знам че ще ми помогне ако може или поне ще ме изслуша (също така се разбират много добре със сегашната ми приятелка )

като се върнах при втората беше по различно ... тя унищожи и малката възможност един ден да бъдем добри приятели ... върнала се при мен за да ме накара аз да скъсам с нея за да се чувтвам по добре от раздялата ... това бе нейното обяснение след случилото се ...

така че ... решаваш си сама ... винаги има шанс да бъдеш наранена, да се получи добро приятелсво или пък дори да се получи дълга и здрава връзка ... ако той е осъзнал че наистина иска да бъде с теб ... просто няма как да знаеш без да опиташ

предполагам че си около 15 години ... просто каквото и да се случи сега не съжалявай имаш толкова много пред себе си ... нови приятели, нови момчета (мъже) в живота ти ...

Направи това което сега ще те накара да се чувтваш добре
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Мега фен Аватара на Hilary_
    Моето е същото ама аз бях с моето момче година и половина... Ми мацка кво да ти кажа... виж и да тръгнете пак след време пак ще измисли някакви подобни причини и ти двойно повече ще страдаш... Смисъл сега който и да ми казва спокойно сичко ще се нареди знам че няма да е така.... и няма да бъде!!!! За това аз мисля да не си го причинявам ... макар че мноооооооооооооооооооого ми липсва... Успех!

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Прости му, ако нещо се обърка го разкарай от трасето

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    И аз така се подадох едно време, но повече няма! Поне при мен такава беше ситуацията, че... си загубих времето.

При теб може и да е различно, но ти си тази, която трябва да реши.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Кажи му всичко квото мислиш , не да ни го споделяш на нас , ами си го кажи на него какви са ти опасенията и съмненията и решете двамата :]] Ако евентуално тръгнете отново всичко между вас ще е чисто и после ако евентуално скъсате няма да има скрито покрито , и всякакви сметки ще са чисти успех :P

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Сама трябва да си решиш дали този човек заслужава ТВОЯТА прошка .

Не заслужава.
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Цитирай Първоначално написано от Nellynka
    Кажи му всичко квото мислиш , не да ни го споделяш на нас , ами си го кажи на него какви са ти опасенията и съмненията и решете двамата :]] Ако евентуално тръгнете отново всичко между вас ще е чисто и после ако евентуално скъсате няма да има скрито покрито , и всякакви сметки ще са чисти успех :P
    +1

опитай но не се впускай в голямо оттдаване в началото ако видиш че ще потръгне тогава му показвай вече колко го обичаш
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Е, аз съм съгласна с някои изказвания, смятам че ти сама трябва да решиш до колко голяма е била болката, причинена от него. Ако наистина пък толкова много го искаш, събери се с него, но бъди много предпазлива. И все пак съм и на другия бряг, че не заслужава да му простиш заради болката, която те е накарал да изпиташ. Ти прецени,мила, всичко е в твоите ръце. Успех
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Град
    на ЛуНаТа
    Послушай сърцето си.. Ако искаш му прости..... решението е твое
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Всеки заслужава втори шанс според мен ......
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    А и аз бях така...преди си казвах,че никога няма да дам на някого втори шанс ако ме нарани ..таа в началото беше вс перфектно,но после разбрах що за човек и ме прецака доста неприятно...зарязах го след дълги размишления макар и незнайно защо все още имах чувства към него и исках пак да сме заедно иии сега почти на скоро ми вика,че иска пак да се съберем,че ме харесвал все още и дрън дрън и второто ни "ходене" представляваше една целувка и сега ми се прави,че нищо не се е случило и сега сме си ..никакви даже не ме и интересува и съм си мн щастлива макар и сама...но ти си реши какво да правиш според мен може да пробваш втори дубъл..от проба не боли(не винаги)

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Не му се връзвай.

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

ако наистина го оби4аш ДА заслужава си
    I can't stop myself from loving you <3

послушай сърцето си.. от това,което казваш ясно е че много го обичаш още така че послушай сърцето си иначе ... но усетиш ли само малко че той не е достатъчно влюбен (така да се изразя) му бии шута .. Успех миличка
    :*:*:*:*(h) (h):*(h)(h):*:*:*:*
    :*:*:*(h):* :*(h):*:* (h):* :*:*
    :*:*:*(h):* :*:*:*:*(h) :*:*:*
    :*:*:*:*(h) :*:*:*(h) :*:*:*:*
    :*:*:*:* :*(h):*(h):* :*:*:*:*
    :*:*:*:*:* :*(h):*:* :*:*:*:*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си