- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатсване след 7 клас 2008/2009 [vol.2]
БАЛОВЕТЕ ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА
Натиснете Ок, а след това на таблицата най-отдолу натиснете справка 2008 :]
Минала тема
Помощни линкове:
http://www.zapiski.info/
Ваканции:
Великденска-20 април/понеделник/
Гергьовденска-1-6 май
Точки
Преразказ-25
Тест по български-75
Тест по математика-100
Скали за оценяване
По БЕЛ
По математика
Нещо, за което много се спореше [Автор-AnIcHkAtA]
НЕ, НЕ, НЕ, НЕЕЕ, ХОРАА, ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ ШИРОКО И ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО!!!Ако някой е написал 70 училища и балът му стига за всички освен първото, в 69 училища ли ще го приемат?!Какъв е смисълът тогава да ги пише под ред желание?!Във всяка паралелка приемат по най-много 30 души, ако на 300 им стига балът за нея, какво правим??ПРИЕМАТ ТЕ В ПЪРВОТО ВЪЗМОЖНО ЖЕЛАНИЕ, ЗА КОЕТО ТИ СТИГА БАЛЪТ!!!!ПРИЕМАТ ТЕ САМО В 1 УЧИЛИЩЕ.МОЖЕШ ДА ГО СМЕНИШ САМО АКО УЧАСТВАШ НА СЛЕДВАЩОТО КЛАСИРАНЕ.ПРИЕМАТ ЛИ ТЕ НА ПЪРВО ЖЕЛАНИЕ, СМЯНА НЯМА!!!!Майка ми е учителка, от нея ги знам тези неща, убедена съм в правотата на думите си !
За тези, коите скалите не им се отварят: http://www.minedu.government.bg/open...a_bel-2007.pdf - БЕЛ
http://www.minedu.government.bg/open...a_mat-2007.pdf - По матем.
PS-Ако някой се сети за още нещо да пише. Ще го добавя :]
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Първоначално написано от melinor
да хубава тема си направила ама нещо тея линкове не ми ги отваря
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ами..не знам на мен ми се отварят, но за всеки случай ще ги поста и така, без urlПървоначално написано от teenems
Боса по асфалта минавам,
И при мен работят
![]()
Хах, нова темичка... мм, добре.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Някой да е правил теста по математика от миналата година –!??
Много е гаден бе, аз от тия последните едва решавам нещо...
Братовчед ми беше тогава 7ми клас и каза че наистина теста е бил мнооого гаден - изкарал към 4,50...
Между другото, не знам до колко е вярно, май миналата година баловете във всички у-ща са били намалени заради краткото за подготовка време/заради стачката/. Вярно ли е?
Боса по асфалта минавам,
Тестът наистина беше гаден . Не само ти си решил едвам задачите , ако това те успокоява . Миналата година имах 4.75Първоначално написано от john95
![]()
Хора, златни сте.
Не знам защо, но си мисля, че тази година баловете ще са по-високи от миналата година...
i'd like to change the world.
Не мисля , че е заради стачката . По-скоро го приемам , като вид оправдание от учителите . Просто оценките бяха ниски и да искат с по-висок бал нямаше да се влезе . Ставаше напрактика невъзможно . Балът за приемане в дадено училище зависи главно от оценките изкарани на изпититеПървоначално написано от melinor
![]()
Изпита ми беше преди две години ( дефакто когато ги въведоха ) Тогава беше доста гадно, защото никой не знаеше все пак какви ще са задачите по математика- всички адски се шашардисахме като видяхме нивото им. Вие поне сега имате повече инфо. Тези последните със свободния отговор са наистина много гадни ... нооо предполагам че с повечко решаване ще им свикнете.
Аа и съвет: на изпита седнете напред. Не знам какви идиоти бяха в моята стая, но всички се набутаха назад и накрая се оказа, че тази дето ни четеше текста по бг фъфлеше - голям фън![]()
Ако има нещо , питайте : )
П.С Видях , че някой ме е изпреварил със задачите по мат - нищо , следващия път![]()
Попринцип хубав съвет , не се знае какво ще се получи . Но при нас миналата година на всеки чин си имаше име , влизаш в стаята намираш си името и сядаш там . Където ти се паднеПървоначално написано от kasidy
![]()
Скалите не ми се отварят нито на едните, нито на другите линкове..ЗАдачите някой ве ми реши ли?
За теста по математика от миналата година-средният успех е 3.40..
Едит:Чак сега ги видях, Джон мерси![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Писах ти ЛСПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Нов пост, защото другия трябва да го редактирам още 4-5 пъти, заради грешките при писането.
Първо.Искам да благодаря на "старшите", които са редовни в нашата тема.Хора, наистина много ни помагате и окуражавате, едно голямо БЛАГОДАРЯ от всички сплашени кандидат-гимназисти в този форум.
Второ.Това истина ли е, че 72 точки по БЕЛ са 5??Звучи ми повече от ненормално, това значи повечето да имаме 5, че и отгоре.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
^А сигурно и повече![]()
Боса по асфалта минавам,
Някой ходи ли на пробен по математика в неделя?
Колко изкарахте?
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Не съм ходила, ама ми е интересно колко изкара ти?Първоначално написано от master_of_disaster
Защо в скалите има о по половин точка? Доколкото знам, никоя задача не носи половин точка...
Първоначално написано от fen4e123
Може би, ако си отговорил на някоя задача със свободен отговор частично т.е. си забравил да добавиш нещо, се оценява с половин точка..
Напълно вярно на 72 точки по български имаш 5 . Оценките по български обикновено са доста високи , така че е нормално да имате 5 и отгоре . На мен българският не ми беше от най-силните страни та се изложих малкоПървоначално написано от AnIcHkAtA
Но да оставим мен , вие се радвайте на това , че ще имате от 5 нагоре , идеално
![]()
По половин точка има само в скалата по БЕЛ , да бъдем точни . Там имате и преразказ , който се проверява от няколко учителя , единият дава едни точки , другия дава различни и от двете се дават средно аритметично някакви точки . От там следва , че може да се получи половин точка . На въпросите от теста , половин точка няма . Там или е вярно или грешно .Първоначално написано от fen4e123
Вчера в училище ни казаха за справочниците и днес дадохме пари.
Вие ще си взимате ли??
![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
На нас не са ни предлагали справочници![]()
На нас също...Първоначално написано от john95
Боса по асфалта минавам,