- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добра приятелка
Здравейте!
Имам една приятелка ,с която много се разбираме и си споделяме почти всичко.До сега около 3 години не сме се карали за нищо.Имали сме много яки момети и аз много я обичам и уважавам.Но напоследък като че ли нещо не е наред.Каня я да се разкараме,каня я на гости да гледаме филм или на каквото и да я поканя тя постоянно ми отказва.Скоро имахме празник на гарада и аз й казах,че много бих се радвала да дойде.Тя каза,че ще дойде и ме уверяваше ,че ще го направи.И когато дойде денят на празника й се обадих да се разберем кога ще дойде,но тя ми заяви,че не я пускали.Питах я защо така и така и накрая каза,че е й се идвало.Другите пъти,в които ми е отказвала ... ги забравях и ми е минавало,ама този път ми дойде в повече.Знам,че това не е кой знае колко голям проблем,но все пак искам да ви попитам за мнението ви и ако можете да ми предложите някаква решение.Много се дразня на такива неща.
Друга тъпа случка е ,когато ме приеха в болница по спешност и не можех да й се обадя,но тя също не ми се обади и когато най-накрая разбра не можа да намери време да ми дойде на свиждане....
И така се чудя какво значи всичко това и какво да правя.Аз много рядко й отказвам ,когато предложи нещо или ме покани на гости .....е?![]()
депресия?
просто има нужда да е сама със себе си?
ПП: аз правя така и всички се цупят, а никой не се сеща да се запита какво ми е, кое предизвиква подобно отчуждение.
избягвай я ... защото нали знаеш че човек като загуби нещо едва тогава разбира какво е за него... няма да ти е лесно със сигурност
Познавай 1000
Харесвай 100
Ходи с 10
Обичай само 1 ! ! !
ако това наричат "НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА" ...![]()
нз нз .. според мене иска да се отдръпне от теб
Summer (h)
Доооста позната история.....Ми това е просто позната..
![]()
To infinity and beyond.
Как наричаш най - добра приятелка момиче, с което не сте се карали никога до преди 3 месеца?? Според мен е просто позната, нищо повече. С моята най - добра приятелка сме минали през много неща - хубави, лоши. Опитвали са се да ни разделят, карали сме се, но това само е засилвало нашето приятелство. От една година вече сме в различни у-ща, но сме все така близки.
Stay up all night with the stars *