Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
Цитирай Първоначално написано от doippp
абе как може да сте толкова гнусни с бяло течение и нищо да не правите и на всичкото отгоре да правите секс, не знам какво е това момче което би те лизало ако знае че имаш течение, аз даже не бих спал с теб
съгласна... лекувайте се кво толкова... после ще стане сериозно и тогаа ще си чукаш главата в стената...
Всяка жена има вагинален секрет, който разговорно го наричат бяло течение, you fat ass !.. Определено не мисля,че "всяко момиче е гнусно", а уверявам те, няма момиче, без някакъв секрет, без някакво течение...
вагинален секрет да. Но тва че тя си го нарича разговорно примерно как да ме накара да разбера че не говори за бяло течение. Тия течения се получават от възпаления и те не са нормални за това говоря аз. Понякога от тях проблемите стават още по големи и една приятелка така ся е с възпалени яйчници и възпалена шийка на матката..
Момиче погледни този младеж преди тебе как се е изказал... "вие сте гнусни, как може с бяло течение да прайте секс.." та сега ще те попитам ти правила ли секс? нима нямаш вагинален секрет?? и в ежедневието си как го наричаш.. течение или използваш научния термин Така е да, възможно е да знак за проблем. симптом на няква болест, но няма жена без някакво течение и това не прави жените гнусни, както се е изказал твоя събеседник по горе, с който си така съгласна..