.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Подарих и въздух,защото не я оставих да диша.
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    ми скъса ме 3 дена преди първия месец..
    иначе с по предния нищо особено..само се видяхме
    i men mi se sly4i ne6to takova samo 4e ne s1m sig kolko dena bqxa ama mai malko do mesec ostaa6e...ne s1m si pravila tryda da pomnq koga sme tr1gnali s nqkoi.a moje bi trqbva da po4na kato gledam xorata tyka praznyvat tintiri mintiri....
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Повече от фен Аватара на Valhala
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Всичките ми бивши искаха да го празнуваме тоя първи месец
    А що се отнася до подаръците - ми да подарявахме си
    Аз по принцип съм им подарявала(говоря само за първия месец ест.):парфюми,сребърна гривна,едно домашно бутилирано вино (на 25 год.) в старинна кутия пълна с изкуствена слама,върху кутията поставих една голяма квадратна картичка (в тон с подаръка) и 3 различни пури,които закрепих към кутията с голяма червена копринена панделка (не можете да си представите,колко щастлив беше приятеля ми и веднага ме накара да отидем до вилата им за да сложи подаръка в механата )
    А на мен са ми подарявали(пак говоря само за първия месец ест.):сребърен пръстен+гривна+колие,огром о плюшено сърце (от време на време го използвам за възглавница),рози,вечеря в един ресторант заедно с още една двойка (само,че те правеха година )

Сребърна гривна за 1 месец?! Това е малко време бе и съответно по-малък подарък...6 месеца,1 година може...но за 1 месец...Някой си търси как да похарчи малко парички...
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Супер фен
    Не съм празнувала 1 месец

Айде 1 година е друга приказка ...ех скоро идва и втора :P

ами ние вече сме много над 1 месец и не празнуваме 1 месец.. 2ри месец...
    ако двама души се обичат наистина не всеки месец.. ами всеки ден ще им е празник и ще си го прекарват прекрасно ..
    Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати.Те се усещат в сърцето..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    При мене пък всичко се обърква за около една седмица....Просто съм прокълнат ....

--------------------------------------------------------

да беее дааа празнувахме го направо викнахме зурните в нас и играхме кючек на масата в кухнята абе направо сватба направихме ... за 1 месец и после има пили и се веселили 40 дни и 40 нощи
    Imagination baby can take you far
    Don't be afraid to come off slightly bizarre
    It can be scary baby ghostly I am...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не помня вече първият месец как сме го празнували... А това с подаръците според мен трябва да се прави само на кръгла годишнина, а не всеки месец... тъпо е така, а и се губи тръпката... Нали целта е да изненадаш половинката си
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен
    1 месец? Друга работа няма ли....
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

е то 1 месец . . изобщо какъв е смисъла,няма какво да празнувате толкова. Иначе като стана един месец ми купи цвете аз и повече не исках . Няма какво толкова да си подарявате виж като направите 5 месеца тогава вече може да има нещо по така

Супер фен
    С бившия не сме правили нищо особено на първия месец просто се радвахме,че сме заедно.А със сегашния ... има още малко докато стане 1 месец,но дори няма да го видя тогава.Ще е извън града ... ама не мисля,че трябва да е някаква определена дата,че да правим каквото и да било ...
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    ми то и ние с момичето с което бях нямаше да правим нищо за първия месец ама аз не можах да се въздържа и и купих една миниатютна книжка с мисли,извадки,сентенций и цитати на тема 'вътрешна та хармония'...
    и тя се изненада супер много...и адски се зарадва...
    но наистина не смятам че за първия месец има смисъл да се прави нещо...както казах аз просто не можех да се въздържа...толкова обичах да я гледам щастлива...жалко че ми би шута...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Ние празнувахме всеки месец преди...Но явно преди, а вече няма празници, няма нищо

Град
    Враца
    Не сме празнували, защото аз си бях заминала точно на датата Не, че щяхме да празнуваме, ако си бях там, но как ще да е

Нашия първи месец беше много отдавна,но доколкото помня тогава неможахме да се видим.На 2рия помня че ми подари една много красива роза
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Фен Аватара на turboPantofka
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не съм празнувала 1 месец

Айде 1 година е друга приказка ...ех скоро идва и втора :P

...на моя рожден ден :P:P:P:P

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Аз подарих роза на бившата - без да казвам каквото и да било. Тя се сети защо и имаше страхотна целувка. И нищо повече всичко друго си беше като нормален ден. За годинка имаше по специален подарък, за две също

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си