.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

какво да направя????

значи имам един много сериозен проблем за разрешаване и реших са обарна кам вас, надявам се да ми помогнете. Та за какво става на въпрос- запознах се с едно момче, имамхе няколко неповторими вечери в които той ми казваше че му е било много хубаво с мен, после той реши че трябва да се разделим, на мен тва не ми хареса много ама реших да се примиря със ситуацията .... мина малко време и той започна да се занимава с друго момиче но тя след тва го заряза и после той пак идваше при мен , пък аз през тва време го бях забравила малко и пак си бяхме заедноо за известно време и сега неговата голяма любов е решила да се варне при него и аз сега незнам какво да правя много си го харесвам и когато не идва до вкащи сякаш нещо не е като трябва...

моляви дайте ми някакав съвет, щото ми омразна да слушам едно и също от приятелките ми...[/i]
    Познавай 1000
    Харесвай 100
    Ходи с 10
    Обичай само 1 ! ! !

Първо..Малко съм нова,и не съм много наясно с всички раздели,но не мисля че темата е за тук..
    Иначе.."Няколко неповторими вечери.." Да го разбираме като ходене ли?
    Мнението ми е,че е знаел че още имаш чувства към него и е играл на сигурно,не е искал да е сам..И когато неговата "голяма любов" както казваш ти,пак си го иска,ще е готов..да те зареже заради нея (: И ако тя му бие шута,ще дотърчи пак при теб...докато не дойде следващата му голяма любов xD
    Ти трябва да решиш къде да сложиш край на тоя омагьосан кръг..Най-удачния момент да го направиш е когато се връща при теб (:

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    Мисля ,че трябва да опиташ отново да го забравиш..Според разказаното от тебе .. мисля ,че ти си неговото резерве .. Трудно ще ти е да го забравиш,но нямаш друг избор .Трябва да продъльиш живота си !
    Summer (h)

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ще те заебе...честито
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Ще те заебе...честито
    мхм мхм много логично мхм мхм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си