Баналният въпрос.
Попринцип нямам почти, да не кажа никакви пъпки. Сега напоследък са ми излезли няколко и.. някак свикнала съм си да ми е супер гладка кожата и ми е странно. Как мога да ги махна и да си "поизгладя" малко кожата понеже стана малко по-грапава там където е имало пъпки?
Мерси предварително![]()
на колко си ??
15.
Само не ми казвайте, че е нормално пубертети глупости.. Питам как.
най-добре се конкултирай с дерматолог за точния продукт
защото може някои да не са подходящи за кожата ти и да не се получи ефект или да стане по-лошо
успех!
И аз съм точно като тебе.И на 15.и мислех да пусна същата тема ама явно няма да има нужда.Иначе аз съм опитвала кви ли не глупости за тоя малък проблем,ама нищо не става.Май дерматолога му е майката. :P
Щом не ти е проблемна кожата по принцип най-много си сложи крем Здраве там, където са. Иначе те сами ще си минат и кожата ти ще се изглади пак. Просто трябва времеПървоначално написано от smiLe49
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Нормално е да ти излизат пъпки..все пак си в пубертета...иначе отиди на дерматолог..или си купи кремчето "даверцин.. от кремчето има голям ефект..поне на мен ми помага![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Аз точно за това се дразня.. попринцип кожата ми е.. "като бебешко дупе"и сега е много изнервящо ;д
Ще пробвам още сега с крем "Здраве" понеже ми е под ръка, а довечера ще поръчам да ми вземат и "Даверцин" и после ще пиша дали има ефект ;д
Ами виж... първо тярбваше малко да поогледаш на първата страница...има поне още 5 такива теми... иначе Крем Кларина, серията от AVON, Clean and Clear ... при всеки е различно!!! Разбери първо какъв тип кожа имаш и от нея се ориентирай...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много хвалят Крем Кларина .. :P пробвай
Summer (h)