Здравейте!Утре бившия ми има рд и искам да го поздравя,не че заслужава,деЧудя се какво да му напиша,искам да съжалява,че ме е отрязал
и то по скайп
и сега като ме види го е срам да ме погледне
няма значение...Какво да му напиша,маалко лееко злобничко и коварно
![]()
![]()
Доста долно на рожденния му ден...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
а той постъпи доста по-долно...Първоначално написано от FancyGirl
![]()
още по-хубаво ще му стане като разбере въобще,че си даваш некакви усилия да мислиш нещо за рожденния му ден.
Надали ще му стане кофти като види че ти пука за него...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е аз мисля,че един интелигентен човек би постъпил добре,ако го поздрави,запазихме си приятелските отношения уж![]()
и ако имате идея...![]()
+Първоначално написано от Hilary_
Освен тва явно искаш да му усереш рождения ден... по добре се успокой....
След връзка няма приятелски отношения.Както ти сама каза "уж"...
На него явно не му пука за теб.А това дето искаш да правиш е детинско според мен.Връщаш се в минали неща.Няма да го накараш да съжалява,че те е резнал.Щом го е направил значи го е искал.Аз бтв съм била и от двете страни.Такива детинщини са ми правени,както и аз съм правила.Много е смешно погледнато от негова страна,а след време и ти ще разбереш,че е глупаво.Ама ако толкова искаш измисли си нещо.![]()
мии аз не съм сигурна какво точно да му пиша...нещо свързано с тва да попада на повече хора като мен![]()
![]()
не знам,не знам
![]()
Нали знаете "Никога не е късно да си върнеш на мръсника,колкото по-късно толкова по-мръсно!"![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Съгласна съм. Какви са тея лапешки работи! Мислиш ли, че след като на него не му пука, има начин да направиш така, че това да стане?Първоначално написано от Hilary_
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Само че на мръсника трябва да му пука мъничко, за да му го върнеш наистина. А това рядко се случва.Първоначално написано от miss_asi
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Големи приятелски взаимоотношения имате щом не смее да те погледне...Първоначално написано от infinityy
И аз мисля, че е по-добре да не му пишеш. Сигурно ще си помисли, че още имаш чувства към него.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
+1 Пък дори да няма приятелски отношения е пак по-добре отколкото да му направи мръсно с някое гадно цитатче.Първоначално написано от infinityy
Амаа не ми пука кво си мисли,просто искам да му стане малко гадно...Всъщност гадно ми е,че скъсахме,защото дори не знам точната причина.Няма значение,оказа се бъзльо
![]()
^ Пак казвам... няма да му стане гадно като види че се сещаш все още за него...разкарай го бе....![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Еххх,ама не мога да го забравя след 4 месечна връзка,наистина ми е трудно...![]()
напиши му : "Копеле нещастно Честит Рожден Ден.."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
Ако те е зарязал значи не иска да попада повече на хора като теб - иначе нямаше да те зареже.Първоначално написано от infinityy
А за СМС-а ето: Уж не помня дреболии, но си спомних, че днес имаш рожден ден. Умна съм - какво да направя![]()
хубаво ще му пратиш смс. И знаеш ли какво ще стане? Ще вземе gsmа, ще погледне, може би ще го прочете, после ще си остави gsma и ще си продължи купона, хич няма да му пука. Пък ти като искаш си хаби труда да пишеш трактати от Хамлет, влагайки колкото и чувство да искаш. Просто няма да му пука.
при мен имаше същата ситуация. Най-добре просто не му пращай смс , дори не го поздравявай все едно не съществува като човек за теб . Това е най-доброто което можеш да направиш.
Пратих 100 смс-а, кажи къде са, дали четеш ги понееее
Не му пиши нищо.![]()
nicolepcd