- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е любовта за мен?
Преди време любовта за мен беше, нещо уникално и недостижимо, нещо за което можех само да мечтая, за съжаление или не моите мечти се сбъднаха... Аз бях толкова влюбен в нея, че забравих за себе си, единствено мислех как да я впечетля и т.н. и след като си бях казал,
че "живота си ще преобърна, на нея гръб няма да обърна" и след като го изпълних почувствах едно пълно спокойствие, че съм дал всичко от себе си, че съм направил всичко по силите си, за да се опитам да я спечеля. Толкова бях влюбен в нея, че спрях въобще да бъда онзи егоист, който трябва да съм за да оцелея... Превърнах се в друг човек, промених се, толкова много исках да бъда искрен към всички след като ми олекна, като й казах, че съм влюбен в нея, и че разбирам обстоятелствата, които са малко сложни и че искам поне да сме приятели и после получих един отговор, който трудно и доста дълго разбирах по всякви начини... и идеята ми е че аз се промених, смисъл човек цял живот се учи на к'во ли не и най-добре се учи от грешките си... както когато някой те удари примерно, ти вече очакваш, че може да те удари пак, но все още те боли от първия удар... Проблема ми е,
че станах много странен под странен имам предвид прекалено искрен и честен с хората, около мен за тези, които ми пука, а те са по-голямата част от живота ми дори и семейството ми, общо взето всеки го прие по странен начин и май никой не оцени факта, че понякога е много трудно да кажеш истината, защото може би истината боли ?
И все пак отколних се от темата ми, че като срещна някое момиче и след известен период и казвам всичко, което чувствам към нея и тя някак си реагира отначало малко странно, после положително и накрая едно не и пука... И на мен ми се струва, че по този начин се убива тръпката от една връзка и някак си няма напрежение и т.н. всичко се знае, всичко е казано, смисъл аз ако си представя някое момиче да застане пред мен и да почне да ми реди, че ме харесва много или нещо от сорта, а може би почти да не се познаваме, незнам и аз как ще реагирам...
Ае знаеш ли к'во ЗАЕБИ
В живота няма правилни и грешни избори. Просто тряа да праиш такива, че да можеш да живееш с тях.
"Ако искаш да разбереш какъв\каква е някой\я, кажи му\й че го\я обичаш ", както прави бога, прави и ти, учи се от него и хич не му мисли, живял е по-дълго, ще живее и след теб, не мълчи, а викай, че не те ебе, защото това го знае всяко хлапе.... - Живот в клетка.. ? БТВ -свобода и забавление...![]()
NqKaF si TaM :P
as if i care
теб мама и тати не са ли те лъгали за дядя ти мраз
ДОБРЕ Е ДА СИ ИСКРЕН НО ЗА НАПРЕД КАЗВАЙ КАКВО МИСЛИШ НЕ КАКВО ЧУВСТВАШ НАДЯВАМ СЕ РАЗБИРАШ РАЗЛИКАТА
дам,много точноПървоначално написано от haritov
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
жените не обичат така
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
+1ДОБРЕ Е ДА СИ ИСКРЕН НО ЗА НАПРЕД КАЗВАЙ КАКВО МИСЛИШ НЕ КАКВО ЧУВСТВАШ НАДЯВАМ СЕ РАЗБИРАШ РАЗЛИКАТА
LoVe iS tHe aNsWeR
знаеш ли какво - аз си имам приятел (на когото мн държа). Той ми каза в началото толкова мили неща (е и сега е така) а аз не мога да не отвърна и се разкрих пред него - тоест какво мисля за него, също реагирам на милите неща отново с мили и знаеш ли какво установявам - и аз променям същността си. Като бях с едни приятели им казах, че страшно много ги уважавам...а това за мен е нещо нетипично. Смисъл да кажа на някой буквално какво мисля. С това искам да ти кажа, че и аз също съм се променила - любовта наистина действа. Също така станах по - приказлива...Така че не си единствен
пък и не смятам, че промяната от любовта може да донесе нещо отрицателно (е може би с изключения)
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
а за теб - като че ли си объркан. Почваш сериозно, че ти пука за нещо, а после изведнъж не![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!