.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: SMS

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Щом те е зарязал значи не му пука за теб!
    Щом не му пука за теб значи,че не можеш по никакъв начин да му скапеш настроението

А иначе явно си доста тъпа,щом си готова да паднеш толкова ниско и да направиш подобно нещо
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

аз предлагам да му пратиш тфоя снимка на която да пише с красиви букви "изтърва това"
    или да му кажеш ЧРД мн късмет или ако нямаш късмет се учи да държиш сапуна здраво
    също може и копеле чрд да
    успех дано му стане тъпо на чушката :P

Моя бивш имаше Р.Д. .. И аз точно това се чудех дали да му честитя рождения ден или да си замълча. Въпреки,че не сме в добри отношения, аз му написах кратко пожелание в знак на уважение.Все пак до вчера си пишеме " Обичам те , немога да живея без теб " и на другия ден, когато сте скъсали да не му пратя и едно пожелание за рождения му ден е малко тъпо.Сигорна съм,че се е зарадвал на него,нищо,че не го показва .. за това намери някое хубаво пожелание и му го прати. Успех.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Няма смисъл в това, което искаш да направиш. Един вид искаш да си отмъстиш, за това, че той вече не те иска. Ако толкова държиш да му стане гадно, направи се на непукистка.

Е в крайна сметка му пратих смс,ама с най-обикновено пожелание,той дори не ми върна хаха Много ви благодаряя!

Хе хе ... и като му прати смс-а .. по-добре ли се почувства? ... И аз мисля като другите , не трябваше дори да си правиш труда да му пишеш .. и аз имах такъв случай ... бившия ми приятел ... дори не ми писа за Рожденния ми ден ,който беше на 21.02 ... а той имаше на 24.02 .. Дори не си направих труда да му пратя един смс ..
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Голям фен Аватара на Aicken
    честит рожден ден , пожелавам ти жив и здрав бъди
    и заради това че копеле си гадно в гъзъ се ти е.би
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    абе какво ще се набутваш с смс-и като те е зарязал,я по спокойно!Има и други мъже
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Не не не не никви СМС-и.... Амии мисля, че няма смисъл да му го връщаш ти. Всичко се връща попринцип, рано или късно някой друг, а не ти ще го накара да се почувства като теб. Просто го зарежи, когато му пратиш СМС то се вижда, че се мислила за него и изобщо факта, че му пишеш нещо го кара да се чувства още по-доволен и ще вижда, че просто падаш в краката му и му ходиш по свирката....
    За това никакви СМС-и!!! Невниманието към него много повече ще го нарани от колкото това да се фука пред приятелите си... "Ахахаха вижте поредната бивша ми честити РДто ! "

Повече от фен
    честит рожден ден .дано умреш
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Голям фен
    най- гадно е да напишеш само " Ч.Р.Д."
    сууупер гадно

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Аз ако съм на тебе няма да си играя и по скай да пиша.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Ето как сме устроени хората,каква нация сме,само!Тц-Тц!
    Не можеш ли да си кажеш..."майната му,той се подигра с мен,аз ще му отдавам значение"...или "не е искал да е с мен,постъпи глупаво,прощавам му"...Защо на всяко зло,ние трябва да отвръшаме по същия начин...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си