.
Отговор в тема
Страница 12 от 22 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 541
    Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Страшен град... велики кръчми, абсолютните селяни по улиците, великолепен диалект и да не забравя... ходих и в нещо като клуб/диско (ообърках се да ви кажа), което беше на 4-ия етаж в някаква сграда... и се качвах със соц. асансьор до него...

Ще пукна от смях само като се сетя...
    Пак не си уличил местата или хората. Те селяните са навсякъде(и в София, ма тва е друга тема). Страхотен град си е между другото, с добре устроен център, и има доста други предимства.
    Разхождаш ли белият аутфит по улицата или т.нар. "тегел по главната"?
    Да, много забавно И не само него. Май искаше да ме наречеш "фешън", но не успя да ме заядеш за дрехите. Даже точно белите са ми любимите в момента
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Град
    Hate City
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    А това, че вие сте нарочили чалгарите, защото културата им била деструктивна, дегенератната и не знам каква изобщо не е оправдание. Има още куп песни и изпълнители от други стилове, които не произвеждат нищо поучително. Защо не плюете и тях, щом това са ви аргументите?
    Географията така повелява, ако живеех в Англия например, щеше да ме боли гребена за чалгата

Освен това и по другите стилове плюеме, само ни направете тема
    We won't take any shit and we're not about to leave
    Just cause you don't like who and what we want to be
    Who are you to say what's wrong what's right
    If it's what it takes, we're ready to fight!

Ех Черньо тамън мислих да ти отговоря и ти пак се наака да го еба. Както и да е, ходи и си върни кратката памет, ако имаш такава и сам ще се сетиш кой пост си променил американецо
    И така, ние не храниме нещо определено и само него. Тук темата е за чалгата и за това пишеме за чалгата. Конкретна тема за нещо конкретно. Никъде никой не е наблягал на това, че чалгата е деструктивен стил, напротив. Аз даже казах, че изгражда. Но какво... Тъй като ти си доста далеч от мисълта да хванеш и да се огледаш наоколо трябва някой като на бебе да ти върти тиквата, белким, видиш нещо освен бели звездички на син фон. Не се засягай лично, ама май виждам пряка връзка между американо-любските ти наклонности и това, че защитаваш лицемерието в поп-фолка
    Старозагореца рулира, оставете го намира. Той почти ме убеди да съм част от готините, дето "пийват" алкохол и се веселят на ритмите на Кути и Кондьо
    Което като офтопик ми напомня за беройските бригади, които са по голям смях дори от неймлес-а

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Преди да си си променил мненията ( щото видяхме, че обичаш да го правиш, измамник прост )
    Кой пост съм си променил, велики мъдрецо? Или пак ти се привиждат разни неща. То си личи кой е прост по това кой раздава квалификации. Ех млади хора, а не могат да си сдържат нервите. Иди на доктор, може да ти помогне на 50 да не си една топка от разбити нерви.
    То си пише кога и колко пъти си си променял мненията...
    Да пише много ясно, че е променяно веднъж, но, ако беше толкова умен и вещ, щеше да видиш, че разликата в цитата, който е преди промяната и поста ми след промяната има разлика с едно цяло изречение, а не в букви. Но сигурно пак не ме разбра. Въпроса е, че никой не съм измамил и метАли си го бях написал така и преди промяната, така че преди да раздавата квалификации си проверявайте информацията. Направена е една промяна и тя е явна. едно изречение е. Ако бях променил първо буквата, а после изречението щеше да пише 2 промени. А сега пише една и тя не е отразена в цитата дори. Схвана ли? Прочети премисли и виж.

Същото се отнася и до SouthStandServiceLad, който си позволи да ме нарече измамник без да е наясно с функциите на форума и отразяването на редакциите в цитирани мнения.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от RichKidsOnLSD
    Мненията ви са чисто промити от всякаква оригинална мисъл, всичко е посято, насадено и прихванало точно както го искат. Като излязъли от романа 1984 на Оруел сте... Наистина не мога да разбера как може да си млад и да не си ядосан на нещо, особено в реалността, в която ние живеем... това е поп културата - социално закурняли същества, лишени от индивидуалност, научени да ходят след стадото... Щастливи сте да, щастливи сте, защото не ви достига ума да разсъждавате трезво

По-добре нещастен отколкото овца!
    Не съм част от тая култура. Знам за нея, знам и за "черните овце", мъчещи се да не са част от нея. Аз съм си просто аз, и обръщам вниманието си към по-важните неща, а не да се занимавам с досадните истории за културите. А тия работи за индивидуалността и стадото са тийнейджърски работа. Живота ви толкова ли зависи от тия глупости?

Град
    София
    ^Няма да редактирам, да не ажете, че мамя. И без това няма за какво друго да се хванете, Ентелигентните.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Да, много забавно И не само него. Май искаше да ме наречеш "фешън", но не успя да ме заядеш за дрехите. Даже точно белите са ми любимите в момента
    Леле, за какво ми е да те наричам фешън?
    То подобни дрехи са достатъчно показателни какъв невероятен вкус имаш, за да имам правото да те нарека както и да е...
    Нямам думи вече. Бил съм с тия дрехи, щото съм нямал вкус... Ще ме уморите, дайте ваши снимки да видим вашия висш моден вкус?

Град
    София
    Мненията ви са чисто промити от всякаква оригинална мисъл, всичко е посято, насадено и прихванало точно както го искат. Като излязъли от романа 1984 на Оруел сте... Наистина не мога да разбера как може да си млад и да не си ядосан на нещо, особено в реалността, в която ние живеем... това е поп културата - социално закурняли същества, лишени от индивидуалност, научени да ходят след стадото... Щастливи сте да, щастливи сте, защото не ви достига ума да разсъждавате трезво

Не съм част от тая култура. Знам за нея, знам и за "черните овце", мъчещи се да не са част от нея. Аз съм си просто аз, и обръщам вниманието си към по-важните неща, а не да се занимавам с досадните истории за културите. А тия работи за индивидуалността и стадото са тийнейджърски работа. Живота ви толкова ли зависи от тия глупости?
    Явно, че да! За съжаление....

Всъщност не. За да не се хабиш да говориш простотии ще ти кажа. И ние сме обикновени хора. Като теб. Интересуваме се от разни неща, ти не се интересуваш от тях - ОК. Проблема знаеш ли къде е ? Проблема е, че има тема, където мога да си изразя свободно мнението. Направих го. Даже го аргументирах. А ти, точно ти Неймлес ме нарече нещастник, имайки предвид обратното на щастлив, което те прави не просто КРЕТЕН И ПОЛУИДИОТ, но и неграмотен кретен и полу-идиот Помолих ви за аргументи относно вашата страна и тази дискусия щеше да се развие по друг начин, ако го бяхте направили, но вие решихте да се правите на по умни от колкото сте и по този начин се направихте за посмешище пред половината форум. Аплодисменти, надявам се да сте доволни от този си "ачийвмънт"

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    София
    Преди да си си променил мненията ( щото видяхме, че обичаш да го правиш, измамник прост )
    Кой пост съм си променил, велики мъдрецо? Или пак ти се привиждат разни неща. То си личи кой е прост по това кой раздава квалификации. Ех млади хора, а не могат да си сдържат нервите. Иди на доктор, може да ти помогне на 50 да не си една топка от разбити нерви.
    То си пише кога и колко пъти си си променял мненията...
    Да пише много ясно, че е променяно веднъж, но, ако беше толкова умен и вещ, щеше да видиш, че разликата в цитата, който е преди промяната и поста ми след промяната има разлика с едно цяло изречение, а не в букви. Но сигурно пак не ме разбра. Въпроса е, че никой не съм измамил и метАли си го бях написал така и преди промяната, така че преди да раздавата квалификации си проверявайте информацията. Направена е една промяна и тя е явна. едно изречение е. Ако бях променил първо буквата, а после изречението щеше да пише 2 промени. А сега пише една и тя не е отразена в цитата дори. Схвана ли? Прочети премисли и виж.

Същото се отнася и до SouthStandServiceLad, който си позволи да ме нарече измамник без да е наясно с функциите на форума и отразяването на редакциите в цитирани мнения.
    По-добре ти се запознай с функциите на форума и разбери какво отразяват промените.. промяната на мнение може да е буква, добаваня или изтриване на знак/буква/изречение, смяна на шрифт и т.н. 1 промяна на мнение означава, че след пускането на даденият пост, ти си натиснал бутон Edit, извършил си каквито промени си направил и после си натиснал Прати.

Ма ти верно си много тъп. Пак не разбра. Пише ЕДНА промяна. Виж цитата на моя пост, в който тя не е отразена и забележи, че липсва едно изречение. Това изречение е добавено при промяната. Как буквата ще се смени, а изречението няма да се появи в цитата? Аз да не съм факир? Схвана ли или още да пояснявам. И после SouthStandServiceLad ще лъже и ще твърди, че ме видял как съм го бил сменял и ще ме нарича измамник. Айде мислете малко с тия глави.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Леле, за какво ми е да те наричам фешън?
    То подобни дрехи са достатъчно показателни какъв невероятен вкус имаш, за да имам правото да те нарека както и да е...
    Нямам думи вече. Бил съм с тия дрехи, щото съм нямал вкус... Ще ме уморите, дайте ваши снимки да видим вашия висш моден вкус?
    Ама ти имаш вкус и то невероятен... не мога да разбера какво те притеснява в моят пост
    Пишеш го по ироничен начин. Убеден съм, че и теб те радват тия дрехи, но заради "спора" ги иронизираш. Това не е обективно. Не си видял и белите обувки, не случайно си взех всичко бяло, защото ми отива на "телесните цветове"

Обама за друга промяна ставаше дума, ходи пий една вода и се успокой малко лъжливо пуберче такова

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    София

Явно, че да! За съжаление....
    Номера е, че нямате собствено мнение и съзнание, а сте конформисти и мишки, които ги е страх да упражнят независима мозъчна дейност.
    Поредната култуво тъпа генерализация. За орден си! Иди при президента - точно срещу ЦУМ (щом търговските центрова са ти ориентир).

И не знам кое те накара да си мислиш, че не мислим и нямаме съзнание. Жалък си.

Град
    Hate City
    Тийнейджърска работа е ако говорим за начина на обличане, за които ти много обичаш да плямпаш доколкото си спомням. Аз обаче говоря за начин на мислине, което е доста по-разлино
    Много държа да чуя какви са тези по важни неща?

И моля да се обръщате към нас като 'пънкове', не искаме да злепоставяме уважаемите метъли

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SouthStandServiceLad
    Обама за друга промяна ставаше дума, ходи пий една вода и се успокой малко лъжливо пуберче такова
    Тъпако, точно за метАл ставаше въпрос. Какво съм променял? Иди и засечи цитата на мнението, мнението, открий разликата и виж колко пъти е променяно, лъжлив селянин такъв. Много обичам да си ги смучете от пръстите.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Всъщност не. За да не се хабиш да говориш простотии ще ти кажа. И ние сме обикновени хора. Като теб. Интересуваме се от разни неща, ти не се интересуваш от тях - ОК. Проблема знаеш ли къде е ? Проблема е, че има тема, където мога да си изразя свободно мнението. Направих го. Даже го аргументирах. А ти, точно ти Неймлес ме нарече нещастник, имайки предвид обратното на щастлив, което те прави не просто КРЕТЕН И ПОЛУИДИОТ, но и неграмотен кретен и полу-идиот Помолих ви за аргументи относно вашата страна и тази дискусия щеше да се развие по друг начин, ако го бяхте направили, но вие решихте да се правите на по умни от колкото сте и по този начин се направихте за посмешище пред половината форум. Аплодисменти, надявам се да сте доволни от този си "ачийвмънт"
    Както написах, с мнението си обиди много хора, включително и мене, макар че не съм само чалгар. Досега написах, каквото трябва. Прочети внимателно всичко, и мисля, че ще ти стане ясно. То от толкова много мнения се объркаха нещата.

Освен, че си чалгар разбрахме, че си овчар и селтак Заеби тая работа... Айде да си лягаме, че стана утре.
    Обама, мери си приказките

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    Hate City
    Тъпако, точно за метАл ставаше въпрос. Какво съм променял? Иди и засечи цитата на мнението, мнението, открий разликата и виж колко пъти е променяно, лъжлив селянин такъв. Много обичам да си ги смучете от пръстите.
    Смехурко, изобщо не ни дреме за дебелашките ти шеги... не сме метАли, малката ти главица не може ли да разбере, че хората не се делят само на метъли и чалгари и че всеки, който плюе чалгата непременно не е метъл?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Тийнейджърска работа е ако говорим за начина на обличане, за които ти много обичаш да плямпаш доколкото си спомням. Аз обаче говоря за начин на мислине, което е доста по-разлино
    Много държа да чуя какви са тези по важни неща?

И моля да се обръщате към нас като 'пънкове', не искаме да злепоставяме уважаемите метъли
    Все пак не започнах аз темата за дрехите, но няма значение. В живота съм се абстрахирал от тийнейджърските глупости за култури и т.н. По-важни неща са ученето, работата, информацията, семейството, любовта и т.н. Ясни са ми повечето теми тука, за това почнах да се интересувам от всичко. От гледането на хубави филми до религията Но това не ми пречи да водя "нормален тийнейджърски живот", неангажиращ, с много прията и забавна компания на маса с чалга. Това съм го обяснявал десетки пъти сигурно защо в другите теми.

Град
    София
    ^ Ние да не сме врачки и да знаем какви промени си правил - има ли го, че си променял? Има го, можеш да промениш всичко...

Затова не си позволявай да ме наричаш тъп, защото досега спазвахме добрият тон на дискусията и не се впусках в някакви лични квалификации, все пак имам някакво възпитание, а и са ме учили, че когато някой не може да се аргументира и губи спор, започва да се изнервя и да обижда опонентите си...
    Леле ти не само, че си тъп.

Чети и мисли:
    Мнението ми е променено само веднъж. Виж в едно от следващите мнения, че е цитиран моя пост. В него
    няма едно изречение от променения ми пост, но думата метАл е с А
    . Това изречение, което не е отразено в поста, как се е появило? С тази една промяна. И как може да ме обвинявате, че съм лъгал при положение, че ясно се вижда, че цитата е преди тази промяна. За да беше излязло А-то в цитата променено от мен, трябваше да излезе и добаването изречение. Него го няма, а цитата е променян само веднъж. Офф, абе какво ли ти обяснявам, като пак няма да стоплиш. И какво не раздаваш квалификации като в един от предните си постове ни наричаш пумяри без култура. Айде не лъжи.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Пишеш го по ироничен начин. Убеден съм, че и теб те радват тия дрехи, но заради "спора" ги иронизираш. Това не е обективно. Не си видял и белите обувки, не случайно си взех всичко бяло, защото ми отива на "телесните цветове"
    Много ме радват дрехите ти, аз това ти повтарям цяла веер, а ти се чудиш къде да търсиш ирония, сарказъм... направо съм ти обиден.

А на телесните ти сокове отиват ли ти или само на цветовете?

Видях, че един напуска темата засега. Е, утрото е по-мъдро от вечерта, нека като стане, да прочете наново и внимателно всичко, че да вникне в това, което искаме да обясним.
    Мисля, че достатъчно защитих чалгата и мойте "събратя", самият живот ги защитава. Каня ви на "маса" с тях, другото тука са празни приказки

Обама, за последен път информирам интелигентната ти персона, че дума "пумяр" и нейното множествено число "пумяри" няма в българския език. Има ПОМИЯР и ПОМИЯРИ, което пряко се отнася до твоето съществуване и на съмишленика от Стара Загора.

GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    София
    Освен, че си чалгар разбрахме, че си овчар и селтак Заеби тая работа... Айде да си лягаме, че стана утре.
    Обама, мери си приказките
    А ти квалификациите без да ти е проверена информацията, защото да обвиняваш в лъжа, лъжейки ти самия е далече от ценностите, които защитаваш.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    бла-бла
    Да живеят клишетата, но недей да лъжеш, че информацията ти е приоритет, защото си забил нос в гъза си и упорито отказваш да го извадиш от там...
    Не лъжа. Вадите си грешни изводи за мен, само защото не отказвам да слушам чалга. Вече всичко май казах. Та последни обвинения чакам, или напускам съдебната зала
    Подкрепям всяко мнение на amk933.

Град
    София
    Обама, за последен път информирам интелигентната ти персона, че дума "пумяр" и нейното множествено число "пумяри" няма в българския език. Има ПОМИЯР и ПОМИЯРИ, което пряко се отнася до твоето съществуване и на съмишленика от Стара Загора.
    Не съм ти роднина (помияр), така че да не се обиждаме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си