.
Отговор в тема
Страница 17 от 22 ПървиПърви ... 7131415161718192021 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 541
    Мислех да си изкажа своето мнение, но след като видях, че тук има малки, злобни пубертети, които само псуват се отказах. И все пак ще вметна, че светът не е само чалга... и примерно НИЕ метълите, си се забавляваме на метъл, и когато сме пияни не слушаме чалга... напротив... дъним по-силно метъл и т'ва е... мисля, че и другите хора дет слушат тяхната си музика, са на този принцип... опа, изказах си мнението.. сега ще бъде напсуван от малко, злобно пубертетче.
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Мислех да си изкажа своето мнение, но след като видях, че тук има малки, злобни пубертети, които само псуват се отказах. И все пак ще вметна, че светът не е само чалга... и примерно НИЕ метълите, си се забавляваме на метъл, и когато сме пияни не слушаме чалга... напротив... дъним по-силно метъл и т'ва е... мисля, че и другите хора дет слушат тяхната си музика, са на този принцип... опа, изказах си мнението.. сега ще бъде напсуван от малко, злобно пубертетче.
    Ще е тъжно, ако някой те напсува. Защото си прав.
    We are not men
    We are machines that take the breath of life away
    We are not men
    We are pathetic animals who kill to kill
    We are not sane
    We are colluding with the enemy is us
    We are not sane
    We are destroying things we are unfit to touch

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Злобните ги видя кои са, само защото слушаш подобна на тяхната музика няма да те напсуват.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Злобните ги видя кои са, само защото слушаш подобна на тяхната музика няма да те напсуват.
    Мда, видях ги... още с вторият коментар в темата се започна подстрекаването към кавгата... уау..
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    В ИМЕТО НА ВСИЧКО СВЯТО КАТИНАР!!!!!
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Не прочетох всички мнения така ,че ако преразкажа мнението на друг ви моля да ме извините (:
    Защо си мислите ,че е нужно да се слуша чалга на маса?
    Нима в другите страни хората не могат да се забавляват,само защото не слушат чалга докато са на маса с приятели?
    Чалгата е прочута само и единствено в България и някои др. съседни страни.
    Всеки има свои начин на забавление и свой вкус отностно музиката.Никога не съм нападала чалгари,няма и да нападна.Нека слушат каквото искат,но никой няма право на мен да ми казва,какво да си слушам (:
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    А защо не пробваш да прочетеш темата преди да я засипеш с неща, които са казвани хиляди пъти?
    Успех да прочета 30+ страници!
    Казах ,че се извинявам,хейтърьо.
    Просто го приеми така ,че съм казала ,че съм съгласна с тия хора ,които са написали същите неща.

Last.FM

ех, дете на тъпотата, а защо беше нужно изобщо да пишеш и повтаряш вече написани слова?
    Не можа ли да допълниш или развиеш проведената дискусия, а не да я обричаш на запек?
    Дразня се на хора, които бързат да обиждат без дори да познават човека.
    Няма да ме засегнеш, но пък за сметка на това ме подразни.
    Имам право да изразя мнението си , дори да е сходно с другите!
    Аз съм дете на тъпотата, но поне малко или много се придържам към темата.Направи тема в която да обсъждаш тъпотията ми ако искаш, но тук не му е мястото.
    Повече няма да се разправям с теб и да се отклонявам от темата.
    Лек ден (:

Last.FM

аз не пия и слушам всичко освен галга,рок,метъл и класическа музика в момента даже съм си надула http://www.vbox7.com/play:e5437df9 обожавам я тая песен

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от soni4kuu
    аз не пия и слушам всичко освен галга,рок,метъл и класическа музика в момента даже съм си надула http://www.vbox7.com/play:e5437df9 обожавам я тая песен
    радвам се, че не слушаш Галга
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Аре аре само металите да не вживяват толкова..Кво е кат отидете на дискотека кво метал ли слушате. Аре кажете една дискотека в която слушате метал..Всички се правят на голямата работа не слушат чалга те са над нея. Не слушат такива "долни" песни а в същото време знаят всички песни! Е как става тая работа не знам!? Само един поздрав към всички http://vbox7.com/play:9e932b25

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    като отидем на дискотека... ходя на дискотека,единствено ако искам да бъда с някоя мацка,иначе на чалга дискотека НИКОГА

Цитирай Първоначално написано от istinska95
    Аре аре само металите да не вживяват толкова..Кво е кат отидете на дискотека кво метал ли слушате. Аре кажете една дискотека в която слушате метал..Всички се правят на голямата работа не слушат чалга те са над нея. Не слушат такива "долни" песни а в същото време знаят всички песни! Е как става тая работа не знам!? Само един поздрав към всички http://vbox7.com/play:9e932b25
    А ти в колко дискотеки си била, пу'тко гранясала?
    На повече от колкото ти си бил е ! Истината боли, нали?

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    като си курволяк....

Иии Battlescarred аре закълни си в майка си, че не знаеш нито една чалга песен кат си толкова отворен!

ии аре спрете се с нападателните ви коментари! Пфф жалки сте ! Аз може да съм ходила 2 пъти на дискотека обаче оня и толкова не е ходил за тва кат не знаете поне не нападайте! Кво да направя аз като си слушате тъпия метал и сте някви супер депресиране и се мислите за много велики щото сте различни от нормалните. И тва го казвам защото съм говорила с много метали точно по тоя въпрос? Като не ви харесва мнението ми не пишете никой не ви е карал ! В нета всички много смели! Повече няа да ви пиша даже няа да влизам в тая тема ! Не ми се занимава с такива като вас!

От къде се появи пък ти, бе?!

И за какво ми е да знам?

Аз не искам да съм отворен като теб
    До къде стигнаха хората..

Да беше прочела темата, а не да се излагаш все едно си к***а на околовръстното... или си си такава...
    Съжалявам бъркаш ме ! Не съм някоя твоя колежка!

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Аз и на живо съм смел

istinska95, да си чувала за рок/метъл барове? Ние метълите (поне повечето) ходим в такива места... а не в прокажните дискотеки, бе негър... тая чалга я тури на майка ти в пичката, сминдух смотан! И т'ва, че пребаха песента на Queen с тази пародия, т'ва за гордост ли е?

PS: От все сърце те напсувах, и ще го направя пак!
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,

Хахх.. съжалявам ви !

а теб целия форум те съжалява още повече, повярвай

Голям фен Аватара на Slashy
    Град
    Варна
    лошо, лошо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си