- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Към Анти-чалга феновете...
Мислех да си изкажа своето мнение, но след като видях, че тук има малки, злобни пубертети, които само псуват се отказах. И все пак ще вметна, че светът не е само чалга... и примерно НИЕ метълите, си се забавляваме на метъл, и когато сме пияни не слушаме чалга... напротив... дъним по-силно метъл и т'ва е... мисля, че и другите хора дет слушат тяхната си музика, са на този принцип... опа, изказах си мнението.. сега ще бъде напсуван от малко, злобно пубертетче.
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Първоначално написано от MetalZone
Ще е тъжно, ако някой те напсува. Защото си прав.
![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Злобните ги видя кои са, само защото слушаш подобна на тяхната музика няма да те напсуват.Първоначално написано от MetalZone
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Мда, видях ги... още с вторият коментар в темата се започна подстрекаването към кавгата... уау..Първоначално написано от Nam3less3
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
В ИМЕТО НА ВСИЧКО СВЯТО КАТИНАР!!!!!![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Не прочетох всички мнения така ,че ако преразкажа мнението на друг ви моля да ме извините (:
Защо си мислите ,че е нужно да се слуша чалга на маса?
Нима в другите страни хората не могат да се забавляват,само защото не слушат чалга докато са на маса с приятели?
Чалгата е прочута само и единствено в България и някои др. съседни страни.
Всеки има свои начин на забавление и свой вкус отностно музиката.Никога не съм нападала чалгари,няма и да нападна.Нека слушат каквото искат,но никой няма право на мен да ми казва,какво да си слушам (:
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Успех да прочета 30+ страници!Първоначално написано от Battlescarred
Казах ,че се извинявам,хейтърьо.
Просто го приеми така ,че съм казала ,че съм съгласна с тия хора ,които са написали същите неща.
Last.FM
Дразня се на хора, които бързат да обиждат без дори да познават човека.Първоначално написано от Battlescarred
Няма да ме засегнеш, но пък за сметка на това ме подразни.
Имам право да изразя мнението си , дори да е сходно с другите!
Аз съм дете на тъпотата, но поне малко или много се придържам към темата.Направи тема в която да обсъждаш тъпотията ми ако искаш, но тук не му е мястото.
Повече няма да се разправям с теб и да се отклонявам от темата.
Лек ден (:
Last.FM
аз не пия и слушам всичко освен галга,рок,метъл и класическа музика в момента даже съм си надула http://www.vbox7.com/play:e5437df9 обожавам я тая песен
радвам се, че не слушаш ГалгаПървоначално написано от soni4kuu
![]()
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аре аре само металите да не вживяват толкова..Кво е кат отидете на дискотека кво метал ли слушате. Аре кажете една дискотека в която слушате метал..Всички се правят на голямата работа не слушат чалга те са над нея. Не слушат такива "долни" песни а в същото време знаят всички песни! Е как става тая работа не знам!? Само един поздрав към всички http://vbox7.com/play:9e932b25
като отидем на дискотека... ходя на дискотека,единствено ако искам да бъда с някоя мацка,иначе на чалга дискотека НИКОГА
На повече от колкото ти си бил е ! Истината боли, нали?Първоначално написано от Battlescarred
Иии Battlescarred аре закълни си в майка си, че не знаеш нито една чалга песен кат си толкова отворен!
ии аре спрете се с нападателните ви коментари! Пфф жалки сте ! Аз може да съм ходила 2 пъти на дискотека обаче оня и толкова не е ходил за тва кат не знаете поне не нападайте! Кво да направя аз като си слушате тъпия метал и сте някви супер депресиране и се мислите за много велики щото сте различни от нормалните. И тва го казвам защото съм говорила с много метали точно по тоя въпрос? Като не ви харесва мнението ми не пишете никой не ви е карал ! В нета всички много смели! Повече няа да ви пиша даже няа да влизам в тая тема ! Не ми се занимава с такива като вас!
Първоначално написано от Battlescarred
До къде стигнаха хората..
Съжалявам бъркаш ме ! Не съм някоя твоя колежка!Първоначално написано от Battlescarred
istinska95, да си чувала за рок/метъл барове? Ние метълите (поне повечето) ходим в такива места... а не в прокажните дискотеки, бе негър... тая чалга я тури на майка ти в пичката, сминдух смотан! И т'ва, че пребаха песента на Queen с тази пародия, т'ва за гордост ли е?
PS: От все сърце те напсувах, и ще го направя пак!
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
Хахх.. съжалявам ви !